Ali Uyandıran Ve Binnur Şerbetçioğlu Yıllar Sonra Yeniden Bir Araya Gelerek Hayranlarını Sevindirdi

Uzun yıllar devam eden ve bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinde dilek ve Halis karakterlerine hayat veren Ali uyandıran ve Binnur Şerbetçioğlu yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Yıllar sonra yeniden bir araya gelenle ünlü oyuncular gündem oldu.

Yayınlanma:
Ali Uyandıran Ve Binnur Şerbetçioğlu Yıllar Sonra Yeniden Bir Araya Gelerek Hayranlarını Sevindirdi

Hayranları tarafından oldukça dikkat çeken oyuncular yıllarca hayat verdikleri bizimkiler dizisindeki karakterlerle birlikte çok sevilmişti. şimdilerde yeniden bir araya gelmesiyle hayranlarına oldukça mutlu ettiler.

1989 ve 2002 tarihleri arasında yayınlanan bizimkiler dizide günlük dizi olarak en çok sevilen ve ülkede en çok izlenen dizilerden biriydi. Burada dilek ve Halis karakterlerine hayat veren Ali uyandıran ve Binnur Şerbetçioğlu büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Yıllar sonra Hasret gideren ünlü oyuncular çektikleri pozu sevenleri ile sosyal hesaplarından sevenleri ile paylaştı. Hasret gideren ve yıllar sonra buluşan oyuncuların değişimleri ise oldukça beğenildi. Sosyal medyada oldukça beğenilen poz üzerine hayranları çok güzel yorumlarda bulundu.

mkf5esa9eueqvjbz4hfrwq.webp

Bizimkiler Dizisinin Sevilen Oyuncular Yeniden Buluştu

Bizimkiler dizisi günlük dizi olarak yayınlanırken o dönem büyük bir hayran kitlesine ulaşmış ve ülkemizde oldukça. Beğenilmişti. Her bölüme ayrı ayrı beğenilen dizi oyuncuları da çok sevildiği için günümüzde halen sosyal medyada ve pek çok platformda konuşulmaya devam ediyor.

Bütün karakterleri çok sevilmiş ve pek çok kişinin hayran olduğu oyuncular tarafından canlandırılmıştı. Dilek ve Halis karakterleri de yine o dönem çok sevilmiş ve günümüze kadar konuşulmaya devam edilmişti. Şimdilerde ise Ali uyandıran ve Binnur Şerbetçioğlu oyuncularının bir araya gelmesi sevenlerine oldukça mutlu etti.

Bir araya gelen ve oldukça güzel yaş alan oyuncular sosyal medya hesabında pek çok sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Halen konuşulmaya devam eden bizimkiler dizisi bu başarıyı oyuncular karakterler ve konusu sayesinde başarmasıyla gündem olmaya devam ediyor. Bizimkiler dizisi daha önce Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı çöpçüler kralı filminden esinlenerek yazılmıştı. Aynı başarıyı elde eden dizi uzun yıllar ekranlara gelmişti. 1989 ve 2002 tarihleri boyunca günlük dizi olarak ekranlarda yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet