Alina Boz Aşk Dolu Bir Pozuyla Takipçilerini Sevindirdi

Oyuncu Alina Boz (25), 'Minik Serçe' lakaplı ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le (41) dört yıllık ilişkisini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra, yönetmen Umut Evirgen'le (33) aşk yaşamaya başladı.

Yayınlanma:
Alina Boz Aşk Dolu Bir Pozuyla Takipçilerini Sevindirdi

Magazin dünyasında sürpriz bir şekilde gündeme gelen bu yeni çift, aşk dolu bir pozuyla takipçilerini sevindirdi. Umut Evirgen, Alina Boz'la Eylül 2022'de tanıştı. Beğendiği oyuncuyu sosyal medyada takibe aldı. Alina, önce bu takibe karşılık verse de, sevgilisi Mithat Can'ın yanlış anlamasını önlemek için hemen takipten çıktı. Ancak bu durum, ikili arasındaki çekim gücünü engelleyemedi. Zamanla aralarında güçlü bir bağ oluştu ve aşkları gizli kalmadı. Umut Evirgen ve Alina Boz, aşk haberleriyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Uzun süredir süregelen dört yıllık ilişkilerini sonlandıran Alina Boz ve Mithat Can Özer'in ayrılığıyla gündemde olan çift, artık gönüllerini birbirine kaptırmıştı. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, ve Serenay Sarıkaya gibi ünlülerle yaşadığı ilişkilerle tanınan Umut Evirgen, bu kez Alina Boz'a olan aşkıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştılar

Hayranları merakla yeni aşklarını takip ederken, ikili sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yaparak ilişkilerini destekleyenleri sevindirdi. Umut Evirgen ve Alina Boz'un aşkı, sosyal medya hesaplarından yaptıkları samimi ve romantik paylaşımlarla takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Her fırsatta birbirlerine olan sevgi ve saygılarını dile getiren çift, mutluluklarıyla gündemdeki yerlerini korudu.

0x0-1691048255661.jpeg

Alina Boz, güzellik ve oyunculuk yeteneğiyle tanınan genç bir yıldızdır. Dizi ve film projeleriyle büyük başarı elde eden Alina, oyunculuk kariyerine dikkat çekici bir şekilde ilerliyordu. Aynı şekilde Umut Evirgen de yönetmenlik alanında kendini kanıtlamış, başarılı projelere imza atıyordu. İkili, sahip oldukları kariyer başarıları ve ünlü isimlerle olan ilişkileri nedeniyle de magazin dünyasında sürekli ilgi odağı oluyordu. Ancak aşkları, her türlü spekülasyonun üzerinde yükselen bir samimiyetle dolu görünüyordu.

Gelişen ilişkileri, zaman zaman eleştiri ve olumsuz yorumlarla da karşılaşsa da Alina Boz ve Umut Evirgen, dış etkenlere aldırmadan birlikte mutlu bir ilişki yürüttüler. Birbirlerine verdikleri destek ve anlayışla, medyanın ve hayranların dikkatini çeken aşklarını güçlü bir şekilde sürdürdüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet