Amy Winehouse'un şarkısı 1 milyar izlenme sınırını aştı

Amy Winehouse'un 'Back To Black' şarkısı YouTube'da yayınlandıktan 16 yıl sonra 1 milyar izlenme sınırını aştı. 1 milyar izlenme sınırını aşan dönem şarkıları arasında 'November Rain', 'Smells Like Teen Spirit' ve 'Zombie' gibi parçalar yer alıyor.

Yayınlanma:
Amy Winehouse'un şarkısı 1 milyar izlenme sınırını aştı

Amy Winehouse'un 2007'deki hiti 'Back to Black'in klibi, yayınlandıktan 16 yıl sonra YouTube'da bir milyar izlenme sayısını aştı. Evening Standard'da yer alan habere göre, 2006 yılında yayınlanan Phil Griffin'in yönettiği siyah beyaz klipte, şarkıcının başarısız bir aşkın yasını tuttuğu, cenaze törenine katıldığı ve cenaze törenine katıldığı anlar yer alıyor.

Amy Winehouse, 2007'den 2009'a kadar evli olduğu eski kocası Blake Fielder-Civil ile olan sorunlu ilişkisinden ilham alan sözlerin yer aldığı şarkıyı Mark Ronson ile birlikte yazdı.

Aynı adlı albümde yer alan şarkı, "Despacito", "Baby", "Shape of You", "Uptown Funk" ve "Sugar" gibi şarkıların arasına katıldı.

1 milyar izlenme sınırını aşan dönem şarkıları arasında “November Rain” (Guns N’ Roses), “Smells Like Teen Spirit” (Nirvana), “Zombie” (Cranberries), “I Will Always Love You” (Whitney Houston) ve “Barbie Girl (Aqua) gibi hit parçalar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet