Apar topar hastaneye kaldırıldı! Nejat İşler'den kötü haber

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Aile dizisinin yıldızı olarak tanınırken, bugün apar topar hastaneye kaldırılmasıyla endişe yarattı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Apar topar hastaneye kaldırıldı! Nejat İşler'den kötü haber

Aile dizisindeki unutulmaz performansı ile tanınan Nejat İşler, şimdi sağlık sorunlarıyla gündemde. Ünlü oyuncu, yeni bir film projesine hazırlanırken ani bir şekilde hastaneye götürüldü.

ALKOL SORUNU NEDENİYLE HASTANELİK OLDU İDDİALARI

İddialara göre, Nejat İşler'in hastaneye kaldırılma nedeni alkol sorunu olabilir. Daha önce de benzer sağlık sorunları yaşayan oyuncu, şimdi tekrar hastaneye yatırıldı.

TEDAVİ NİŞANTAŞI'NDA SÜRÜYOR

Ünlü oyuncunun tedavisi Nişantaşı'ndaki bir hastanede devam ediyor. Pek çok seveni ve hayranı, Nejat İşler'in sağlığı hakkında endişe ederken, henüz taburcu olacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

BÜLENT CANKURT'TAN AÇIKLAMA

Haber, ünlü gazeteci Bülent Cankurt tarafından duyuruldu. Cankurt, Nejat İşler'in alkol nedeniyle Pazartesi günü hastaneye kaldırıldığını belirtti ve oyuncunun hala tedavi altında olduğunu aktardı.

Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Oyuncunun sevenleri ve ailesi, onun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet