Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli için eşinden çarpıcı iddia: Beni darp edip evde uyuşturucu üretiyor

Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli'nin, Orçun İyinemli hakkında suç duyurusunda bulundu! Eda İynemli verdiği ifadelerde kendisini darp ettiğini ve evde uyuşturucu imal ettiğini söyledi.

Yayınlanma:
Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli için eşinden çarpıcı iddia: Beni darp edip evde uyuşturucu üretiyor

Magazin dünyasına bomba gibi düşen olayda, Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli hakkında suçlamalar dikkat çekti. Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli'nin iddiaları üzerine işler kızıştı. Eşi tarafından darp edildiğini belirten Eda İynemli, suç duyurusunda bulunarak bombayı patlattı.

SAKSIDA UYUŞTURUCU YETİŞTİRİYOR

Eda İynemli verdiği ifadelerde kendisini darp ettiğini söyledi. Ayrıca ülkemizde yer alan en başarılı oyunculardan Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli'nin evde uyuşturucu imal ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Emniyet güçleri tarafından yapılan arama sonrasında olaylar magazin dünyasını sarstı.

İkamet adresinde arama yapan emniyet güçleri evin birçok noktasında, saksılarda yetiştirilmek üzere uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu ürettiği saksılar ile birlikte gözaltına alınan oyuncunun ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

BAĞIMLI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Adliyeye ve savcılığa ayrı ayrı ifadeler verdi. Verdiği ifadesinde ise uyuşturucu madde yapmayı denediğini söyleyerek, maddeleri satmak değil kullanmak amacıyla yetiştirdiğini paylaştı.

Uyuşturucu maddelerin esrardan oluştuğunu söyleyerek, uyuşturucu satışından elde edeceği paraya ihtiyacı olmadığını da vurguladı. Uyuşturucu bağımlılığı olduğuna dikkat çeken Orçun İynemli, "Uyuşturucu bağımlısıyım, tedavi olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

YURT DIŞI YASAĞI VERİLDİ

İfadesi alındıktan sonra Orçun İynemli, tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. Eşinin şikayetçi olduğu konuda ise pişman olduğunu dile getirerek, kullanıcı olduğunu paylaştı. Hakimlik tarafından verilen karar ile adli kontrol altına alınarak yurt dışı yasağı verildi. Ayrıca her cumartesi günü karakola imza verme şartı getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet