Arzum Onan sessizliğini bozdu, ilk kez eski eşi hakkında konuştu

Mehmet Aslantuğ- Arzum Onan çifti 27 yıllık evliliklerini mayıs ayında sonlandırmışlardı. Hayranlarını üzen boşanma sürecinden sonra Arzum Onan sessizliğini bozdu...

Yayınlanma:
Arzum Onan sessizliğini bozdu, ilk kez eski eşi hakkında konuştu

Türkiye'nin gözde çiftleri arasında yer alan ve parmakla gösterilen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti 27 yıllık evliliklerini mayıs ayında bitirmişlerdi. Hayranları tarafından üzüntüyle karşılanan boşanmadan aylar sonra Arzum Onan sessizliğini bozdu.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti mayıs ayındaki boşanma davaları için geldikleri mahkemeye el ele gelip yine el ele çıkmışlardı. Sosyal medya üzerinden suskunluğunu bozan Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanlamış ve boşanma sürecini anlatmıştı.

arzum-onandan-bosanma-aciklamasi-5tny-cover.webp

27 SENE EVLİ KALMIŞLARDI! ARZUM ONAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU, İLK KEZ ESKİ EŞİ HAKKINDA KONUŞTU

Önceki gün Taksim’de Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen ‘Kontrol sende cevabı gende’ projesinin elçisi olan Arzum Onan, boşanmadan sonraki hayatıyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Arzum Onan, “Şu dönem kolay değil ama alışıyorum” dedi.

Arzum Onan açıklamalarına şu cümlelerle devam etti. “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olamaz, birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet