Azra Akın ve Selçuk Yöntem Tatil İçin Bodrum Ortakent'i Tercih Etti

Tatil sezonunun hareketlenmesiyle birlikte ünlü isimler de keyifli zaman geçirmek için tatil beldelerine akın etmeye başladı. Bu isimlerden biri olan ünlü oyuncu Azra Akın ve deneyimli oyuncu Selçuk Yöntem, Bodrum'un güzelliklerini keşfetmek ve dinlenmek için tercihlerini Ortakent beldesinden yana kullandı.

Yayınlanma:
Azra Akın ve Selçuk Yöntem Tatil İçin Bodrum Ortakent'i Tercih Etti

Bodrum, Türkiye'nin en gözde tatil destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor. Sıcak yaz günlerinde mavi suları, eşsiz plajları ve benzersiz doğal güzellikleriyle ünlülerin de gözdesi haline geliyor. Azra Akın ve Selçuk Yöntem de bu büyüleyici atmosferin tadını çıkarmak için Bodrum Ortakent'i tercih etti.

Bodrum Köyünde Keyifli Tatil Günleri

Tatillerini Bodrum'un bu özel köyünde geçiren ünlü ikili, denizin ve güneşin tadını çıkarmanın yanı sıra yöresel lezzetleri deneyimleme fırsatı buldu. Tatilin keyfini çıkaran Akın ve Yöntem, samimi anlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak takipçileriyle de paylaştı.

Bu tatil tercihiyle, Azra Akın ve Selçuk Yöntem gibi ünlü isimlerin de Bodrum'un büyülü atmosferinden ilham aldığı ve yazın keyfini çıkarmak için tercihlerini bu özel beldeden yana kullandığı görüldü. Tatilin tadını çıkaran ünlü ikilinin, Bodrum'un güzellikleriyle dolu günler geçirmesi bekleniyor.

3613252-573f8143a6255d55639a56f4e7eaa2a8-640x640-1691650527-219.jpeg

Azra Akın Tatilin Keyfini Sürüyor


2002 yılında 'Dünya Güzeli' unvanını kazanan Akın, plajda görüntülendi. Anne ve baba ile birlikte oğlu Demir'le denizin ve güneşin tadını çıkaran Akın, ailesiyle keyifli anlar yaşıyor.

Güneş kremlerini sürerek ailesine dikkatle bakım yapan ünlü isim, oğlu Demir'e özel ilgi gösteriyor.

Sıcaktan bunalan Akın, serin sulara girmek için bir süre sonra denize atladı. Bodrum'un keyifli atmosferinde tatilin tadını çıkaran Azra Akın'ın, ailece geçirdiği bu güzel anlar objektiflere yansıdı.

Siyah Bikinisiyle Gündem Oldu

Azra Akın, siyah bir bikinisiyle plajda görüldü. Oğluyla denizde keyifli anlar yaşayan Akın'ın neşeli tavırları objektiflere yansıdı. Tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerden biri de oyuncu Selçuk Yöntem oldu. Bodrum Ortakent'te tatil yapan Yöntem, sabahın erken saatlerinde serin sulara girmeyi tercih etti. Güzel havanın ve denizin tadını çıkaran ünlüler, rahatlamış halleriyle dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet