Barış Arduç Gupse Özay’a Olan Aşkını Haykırdı

Uzun yıllardır evliliklerini ve birlikteliklerine devam ettiren Gupse Özay ve Barış Arduç yakın zamanda birbirlerine olan aşklarına yeniden ilan etti. Geçen yıl kızlarına kucaklarına alana Barış Arduç ve Gupse Özay Deliha filminin setinde tanışmış ve beraberlikleri burada başlamıştı.

Yayınlanma:
Barış Arduç Gupse Özay’a Olan Aşkını Haykırdı

Deliha filminde başrolü paylaşan Gupse Özay ve Barış Arduç film setinde tanışmışlardı. 29 Temmuz 2020’de nikah masasına oturan çift geçtiğimiz yıl kız çocuklarını kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz sene dünyaya gelen kızlarına Jan Asya ismini vermişlerdi.

Kelime anlamı olarak atak çevik çalışkan Ve başarılı anlamlarına gelen Jan kelimesi soylu bir aileden gelen anlamına da geliyor. Kızlarıyla evliliklerine devam eden Barış Arduç ve Gupse Özay çiftliği evlilikleri ile pek çok kişiye örnek oluyor. Barış Arduç daha önceleri verdiği bir röportajdan 7 yıldır Gupse Özay ile birlikte olduğunu Ve evlilikten sonra da hayatında değişen bir şey olmadığını ifade etmişti.

Sosyal Medyadan Aşkını İlan Etti

39 yaşına giren ünlü oyuncu Gupse Özay doğum gününü eşi ve sevdikleri ile birlikte kutladı. Kutlama sonrası Barış Arduç eşiyle olan fotoğrafını paylaşarak her zerrene yazıp sosyal medya hesabında sevenleri ile paylaştı. Sosyal medya üzerinden aşkına ilan eden Barış Arduç, uzun yıllardır birlikte olduğu eşi Gupse Özay ile doğum günü fotoğraflarına Instagram hesabından paylaştı.

093203741-bbb.jpg

Yıllar önce Deliha filminin setinde tanışan Gupse Özay ve Barış Arduç o dönemden bu yana ilişkilerini sürdürüyor. Uzun süreli bir ilişkinin ardından birlikteliklerine evlilikle taçlandıran ünlü ve sevilen oyuncular geçtiğimiz sene çocuklarına da kucaklarına aldı. Örnek bir şekilde evlilikleri devam ederken birbirlerine olan aşkları da tam gaz sürüyor.

Gupse Özay bir yandan senaryo yazarlığa bir yandan oyunculuk yaparken Barış Arduç da Alpaslan Büyük Selçuklu gibi pek çok başarılı projede yer almaya devam ediyor. Bu tarz başarılı projelere imza atan iki ünlü oyuncu aynı şekilde daha önce Deliha filminde bir arada yer almıştı. Halen mutlu evliliklerine devam eden çift kızları ile birlikte sosyal medyada zaman zaman paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet