Benekli Ayhan sokak ortasında iki kişi tarafından darp edildi!

"Benekli Ayhan" lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, sokak ortasında iki kişi tarafından bayılana kadar dövüldü! Benekli Ayhan'ın avukatı tarafından açıklama gelirken ünlü fenomenin dövülme nedeni ise herkesi şaşırttı.

Yayınlanma:
Benekli Ayhan sokak ortasında iki kişi tarafından darp edildi!

Isparta'da çekilen görüntülerde 2 kişi tarafından darp edilen "Benekli Ayhan" lakabıyla tanınan Ayhan Koç gündeme konu oldu. Sosyal medya fenomeni iki kişi tarafından bayıltılana kadar dövülürken, avukatı tarafından sosyal medya açıklaması geldi.

BENEKLİ AYHAN 2 KİŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Sokak ortasında yaşanan arbede telefon kameralarına yansıdı. Taksi aracının yanında iki kişi tarafından saldırıya uğrayan Benekli Ayhan (Ayhan Koç) üst üste darbeler aldığı görülüyor.

Darbelerin ardından yol ortasındaki çimenlik alanda yere düştüğü ve üst üste darbeler almaya devam ettiği dikkatleri çekti. Darbelerin sebebi olarak "Uy*şturucu" olduğu iddiası sosyal medyada gündeme oturdu. Yattığı yerden bir daha kalkamayan Benekli Ayhan için avukatı tarafından açıklama geldi.

2-006.jpg

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Isparta Valiliği açıklamada bulundu. Basın açıklamasında, Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeninin darp edilmesi üzerine Valilik tarafından, "Söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında ticari taksi ile Burdur’a gittiği, A.K.’nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. A.K.’nin olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklaması yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet