Beyaz Show televizyon ekranlarına geri dönüyor!

Acun Ilıcalı, katıldığı 'Az Önce Konuştum' programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Acun Ilıcalı Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini açıkladı.

Yayınlanma:
Beyaz Show televizyon ekranlarına geri dönüyor!

Acun Ilıcalı, son olarak 2018 yılında yayınlanan Beyaz Show programı hakkında açıklamalarda bulunarak müjdeli haberi verdi. Ilıcalı, efsane programın yeniden ekranlara geleceğini açıklayarak tarih verdi.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına katılan Acun Ilıcalı, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

İlk olarak 6 Aralık 1996'da Kanal D ekranlarında, 2000-2001 yılları arasında ise Star TV'de ve son olarak 2001-2018 yılları arasında da yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Beyaz Show' programı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, programla ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." diye konuştu. Beyaz Show'un yıl başı gecesi Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet