Boluğur’un Pazar Arabası İle Verdiği Poz Sosyal Medyayı Salladı: 'Yenge Dur!’ Dj Mert Aydın'la 53 Gün Süren Evliliği Unutulmuyor!

Merve Boluğur, sıradışı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Adı son zamanlarda sıkça sosyal medya gündeminde olan ünlü isim yine kendinden söz ettirdi.

Yayınlanma:
Boluğur’un Pazar Arabası İle Verdiği Poz Sosyal Medyayı Salladı: 'Yenge Dur!’ Dj Mert Aydın'la 53 Gün Süren Evliliği Unutulmuyor!

Bu defa, market arabasıyla verdiği poz ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından paylaştığı bu gönderi, binlerce beğeni ve yorum aldı. Özellikle, "Ya yenge bir dur Allah aşkına!" şeklindeki yorumlar dikkatleri çekti.

Merve Boluğur'un 53 gün süren evliliği ise hala akıllarda. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Mert Aydın'a, "Merve Hanım'ın Barbie pozlarını beğendiniz mi?" sorusu yöneltilmiş, Aydın da "Bütün yapanlar iyiydi. Bence o da çok güzeldi. Çok beğendim." şeklinde yanıt vermişti. Bu cevap, Boluğur'un estetik değişiklikleri konusundaki tartışmaları da tekrar gündeme getirmişti.

Tatilin Tadını Çıkarıyor

Çeşme'nin güzelliklerinin tadını çıkaran Merve Boluğur, tatil sürecini sosyal medya üzerinden paylaştığı içeriklerle renklendiriyor. Son günlerde ise özellikle plaj tarzıyla yarattığı görüntüleriyle dikkat çeken Boluğur, sıra dışı paylaşımlarıyla gündemi sık sık meşgul ediyor. En son, alışılmışın dışında bir kareyle market arabasıyla poz vererek yine olay yarattı.

Ünlü DJ Mert Aydın ile olan kısa süreli evliliği, sadece 53 gün sonra son bulan Merve Boluğur, şu sıralar yalnızlığın tadını çıkarıyor. Uzun bir aradan sonra ekranlarda görünmeyen Boluğur, özellikle son dönemde benimsediği farklı tarzıyla magazin dünyasının sıkça konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Ünlü isim, yaz tatilini Çeşme'nin güzellikleriyle taçlandırıyor ve tatilden çektiği kareleri de sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Ancak, bazı hayranları, ünlü oyuncunun yeni tarzını benimsemediklerini ve geçmişteki görünümünün daha iyi olduğunu ifade ediyor. Fakat, Boluğur, bu eleştirilere aldırış etmeden paylaşımlarına aralıksız devam ediyor. Market arabasıyla verdiği son pozlar da bu akışın bir parçası.

Market Arabası İle Verilen Poz Gündem Oldu

Sosyal medyada, "Ya yenge bir dur, Allah aşkına!", "Fotoğrafta tuhaf bir düzenleme gibi duruyor ama sanki yok gibi, biz de şaşırdık abla", "Merve, poz güzel de alışveriş sepeti niye var?" gibi yorumlar, Boluğur'un paylaşımlarının altını süslüyor.

Merve Boluğur’un paylaşımlarının gündemden düşmeyeceği ve sosyal medyadaki paylaşımlarının tekrar tekrar konuşulacağı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet