Burcu Esmersoy Sevgilisi İle Birlikte Objektiflere Fena Yakalandı

Burcu Esmersoy bu yaz sonunda sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Oyun yazılımcısı Nazım Akman dil ile evlilik hazırlığına devam eden Burcu Esmersoy objektiflere yakalandı. İstinye Park AVM’de alışveriş yapan ürün sonucu sevgilisiyle birlikte görüldü.

Yayınlanma:
Burcu Esmersoy Sevgilisi İle Birlikte Objektiflere Fena Yakalandı

Güzel sunucu oyun yazılımcısı sevgilisi ile nikah hazırlıklarına devam ediyor. İtalya İstanbul ve Bodrum'da düğün yapmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, basın mensuplarını görünce kendisinin sevgilisi ile çekmesi için ricada bulundu.

Sevgilisi ile birlikte nadiren objektiflere takılan Burcu Esmersoy’u ilk kez İstinye Park AVM çıkışından objektiflere poz verdi. Özellikle nikahla ilgili detaylar ve gelinlikle ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Güzel sunucu Burcu Esmersoy hazırlıklarına devam ederken bir yandan 3 farklı alanda nikah yapması ile de dikkat çekiyor.

İtalya İstanbul ve Bodrum’da farklı farklı döner yapmayı planlayan Esmersoy bir yandan hazırlıklarına devam ediyor. Özellikle hayranları tarafından gelinlikle ilgili detaylar fazla sorulunca Burcu Esmersoy düğün ile ilgili bazı detayları açıklamıştır. Nasıl bir gelinlik giyeceği şimdiden merak konusu olan Esmersoy’u hazırlıklara devam ediyor.

64c7b7eaa468622360ef9cf7.webp

Düğünün Eylül’de Olacağı Açıklandı

Eylül ayının başında düğün yapmayı planlayan Burcu Esmersoy 1 ve 3 Eylül'ün tarihleri arasında İtalya'da düğün yapacağını açıkladı. Şimdiye kadar giydiği gelinliklerde hata yapmadığını ifade eden Burcu Esmersoy Bu kez de doğru gelmeyi seçeceğini ifade etti. Aynı zamanda tasarımcısı tarafından güzel bir after parti elbisesi yapılacağını da ifade etti.

Gelinlik ve after parti elbisesi giyeceğini söyleyen Burcu Esmersoy düğün hazırlıklarına devam ederken gelinlik seçiminde de doğru tercihi yapacağına inandığını söyledi. Arkadaş çevreleri İstanbul ve Bodrum’da yer aldığı için buralarda da düğün yapacağını ifade eden Burcu Esmersoy evlilik teklifini İtalya’da aldığını da söyledi.

1 ve 3 Eylül tarihleri arasında İtalya’da düğün gerçekleşecek. Bodrum’da yapılacak olan nikahın befor ve after parti şeklinde olacağını söyledi. Daha çok bekarlığa veda partisi şeklinde olacak olan nikah sonrasında İstanbul’da ve İtalya’da da düğünler gerçekleşiyor. İtalya’da yapılacak olan düğünde ailelerin ve yakın çevrelerinin geleceğini söyleyen Burcu Esmersoy sevgilisi ile birlikte olduğundan bu yana evleneceklerini hissettiğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet