Çağla Şikel'den sevenlerine üzücü haber!

Ekranların sevilen programı "Çağla ile Yeni Bir Gün" programını sunan Çağla Şikel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, cumartesi günü gıda zehirlenmesi yaşadığını ve o günden beri de tedavi gördüğünü açıkladı.

Yayınlanma:
Çağla Şikel'den sevenlerine üzücü haber!

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programını sunan Çağla Şikel'den kahreden haber geldi. Günlerdir programa çıkmayan ünlü isimden gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına birkaç gündür çıkmayan Çağla Şikel'in hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Çağla Şikel, cumartesi günü gıda zehirlenmesi yaşadığını ve o günden beri de tedavi gördüğünü açıklayarak "Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum" dedi.

gunlerdir-programina-cikmayan-cagla-sikel-in-16463734-8773-m.jpg

Çağla Şikel daha sonrasında ise hastaneden taburcu olduğunu açıklayarak antibiyotik kullanmaya başladığını açıkladı. Şikel paylaşımında "Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP'yi düşürmek için 2'li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz" ifadelerini kullandı.

gunlerdir-programina-cikmayan-cagla-sikel-in-16463734-701-m.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet