Can Bonomo'nun Denize Girişiyle Çıkışı Birbirine Karıştı

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ve başarılı oyuncu Öykü Karayel, her yıl olduğu gibi bu yaz da tatil için Ege'nin gözde tatil beldesi Çeşme'yi tercih etti.

Yayınlanma:
Can Bonomo'nun Denize Girişiyle Çıkışı Birbirine Karıştı

Bu güzel tatil anlarını paylaşan çift, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çeşme'nin güzel plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkaran çiftin keyifli anları objektiflere yansıdı.

Müziğin yetenekli ismi Can Bonomo'nun denize girişi, çıkışıyla hemen hemen aynı sürede gerçekleşti. Sadece iki dakika içinde denize girmesi ve tekrar sahile çıkması dikkat çekti. Bu anlar, çiftin ne kadar keyifli ve spontane bir tatil geçirdiğini yansıttı.

Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel'in mutlu birlikteliği 2018 yılında evlilikle taçlandı. 2021 yılının Nisan ayında da oğulları Roman dünyaya geldi, bu güzel ailenin mutluluğunu bir kat daha artırdı.

Çeşme'nin sıcak kumları ve serin sularında geçirdikleri anlar, Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sevgisini ve uyumlu ilişkilerini yansıtan güzel anılar arasında yer alıyor. Tatilin tadını doyasıya çıkaran çift, enerjik ve neşeli halleriyle takipçilerini de pozitif bir atmosfere dahil ediyor.

64d87bafe4bfdc1a983ddfc6.webp

'Çok Farklı Bir His'

Ara sıra oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olmanın ardından hissettiklerini paylaşarak şunları dile getirmişti: "Bu çok farklı bir his..." "Dünyaya gelmesinin üzerinden doksan gün geçti ama saatlerce onun hakkında konuşabilirim. Üstelik oğlum bana benziyor. Anneme de benzeyebilirdi, ama sanki kendi kopyam gibi."

Çeşme'de Yaz Tatili

Geleneksel yaz tatillerini bu sene de Çeşme'de geçiren Bonomo ailesi, ünlü bir plajda objektiflere takıldı. Eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja gelen Can Bonomo, öğlen saatlerinde denize girip çıktı. Akşama doğru ise tekrar denize giren şarkıcı, kısa süreli bir deneyim yaşadı.

Kısa Deniz Keyfi

Şarkıcı Can Bonomo'nun denize girmesi, suya adım atıp yüzmesi ve çıkması o kadar hızlı oldu ki sadece iki dakikayı geçmedi. Eşi Öykü Karayel ise bu sırada plajda vakit geçirmeyi tercih etti. Bonomo'nun kısa deniz keyfi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet