Demet Akalın Ekrana Dönüş Hazırlığında!

Demet Akalın, TV8 kanalıyla geri dönüş yapacak! Ünlü pop şarkıcısı, yeni programının partneriyle birlikte izleyicilere öğleden sonra keyifli anlar yaşatacak.

Yayınlanma:
Demet Akalın Ekrana Dönüş Hazırlığında!

2021'den beri ekrandan uzak kalan Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda yeni bir başlangıca hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden duyurduğu işbirliği, büyük bir heyecanla karşılandı. Demet Akalın'ın televizyon kariyerine dönüşü, magazin dünyasında merak konusu oldu. Sanatçının yeni programı, izleyici tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Demet Akalın hayranları, popüler şarkıcının televizyon ekranlarındaki yeni macerasını heyecanla takip edecek.

Pop müziğin ünlü ismi Demet Akalın, uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına geri dönüş yapıyor. TV8 kanalıyla anlaşma sağlayan Akalın, yeni programının partnerini de heyecanla duyurdu. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan sanatçı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

0h67b-1693399911-2729.webp

Demet Akalın Acun Medya’da Görüldü!

Demet Akalın, müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya platformlarındaki etkileyici paylaşımlarıyla da magazin dünyasının gündemini belirleyen bir isim. Geçtiğimiz ağustos ayında Instagram hesabında 10 milyondan fazla takipçisiyle dikkat çeken bir kare paylaşmıştı. 51 yaşındaki popçu, bu büyük dönüşünü Acun Medya'nın Levent'teki ofisinde Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdi.

İkilinin fotoğrafı, nazar boncuğu ve gül emojileriyle süslenirken, Demet Akalın aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalını ve hayat arkadaşı Okan Kurt'u da etiketlemişti. Akalın, bu paylaşımında "Hayırlı olsun diyelim mi?" ifadeleriyle yeni projeye olan heyecanını paylaştı.

Demet Akalın, TV8'de öğleden sonra yayınlanacak bir gündüz kuşağı programı ile izleyici karşısına çıkacak. Şarkıcı, sosyal medyada yeni programının partneri Jess Molho ile birlikte poz vererek "Hayata dair ne varsa konuşacağız" mesajını takipçileriyle paylaştı.

2021’de Ekranlardaydı…

Demet Akalın, son olarak 2021 yılında fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenmişti. 'Gelinim Mutfakta' dışında da 'Daha Ne Olsun', 'Evlilik Hayatı' ve 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' gibi programlarda da yer almıştı. Ancak bu yeni proje, sanatçının televizyon kariyerindeki büyük dönüşünü temsil ediyor.

Demet Akalın'ın televizyon ekranlarına geri dönüşü büyük bir merakla bekleniyor. Sanatçının yeni programı, izleyicileriyle buluştuğunda büyük ilgi görmesi ve uzun bir süre gündemde kalması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet