Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın Oğlu Ömer Dünyaca Ünlü Kulübe Transfer Oldu!

Ünlü model Demet Şener ve milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer, basketbol sahnesinde babasının izinden gidiyor.

Yayınlanma:
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın Oğlu Ömer Dünyaca Ünlü Kulübe Transfer Oldu!

Ömer, gösterdiği başarılarla adını duyuruyor ve babasının başarısını taçlandırmaya hazırlanıyor. Demet Şener, annelik gururuyla dolu bir paylaşımda bulunarak, oğlunun dünyaca ünlü bir basketbol kulübüne transfer olduğunu duyurdu.

Anında Sosyal Medyada Paylaştı

Ünlü modelin çocuklarına olan sevgisi ve destekleri her zaman biliniyor. Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Oğlum Ömer, dünyaca ünlü bir kulübe transfer oldu. Gurur ve mutlulukla izlemeye devam ediyoruz. Yolun açık olsun canım oğlum!" ifadelerini kullanarak, Ömer'in büyük bir başarıya imza attığını vurguladı.

Ömer Kutluay'ın basketbol kariyerindeki bu önemli adımı, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Babasının pabucunu dama atan Ömer Kutluay, kendi yetenekleriyle adını uluslararası arenada duyurmanın gururunu yaşıyor. Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, oğullarının bu başarısıyla daha da gururlanıyor ve geleceğe dair umut dolu gözlerle bakıyor.

640xauto.webp

Oğlu Ömer Kutluay Real Madrid Erkek Basketbol Takımına Transfer Oldu! Gurur Tablosu Paylaşıldı

Ünlü model Demet Şener, heyecan ve gurur dolu bir paylaşım yaparak, oğlu Ömer Kutluay'ın Real Madrid Erkek Basketbol Takımına transfer olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir süredir içim içime sığmıyordu. Herkese haykırmak istiyordum, ama doğru zamanı beklemeliydim. Canım oğlum, bundan sonra dünyanın en büyük kulübünün formasını giyecek. Seninle ne kadar gurur duysam azdır. Yolun açık, şansın bol olsun. Annem seni çok seviyorum." ifadelerine yer verdi.

Demet Şener'in bu ifadeleri, anne sevgisinin ve oğlunun başarısına duyduğu gururun bir yansıması olarak öne çıkıyor. Ömer Kutluay, babası Milli basketbolcu İbrahim Kutluay gibi basketbol kariyerine devam etme kararı alarak, kendi yoluyla büyük bir adım atmış oldu. Bu başarı, "Babasının pabucunu dama attı" yorumlarıyla da desteklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet