Demet Şener'den Tatlı Bir Nostalji! Bebeklik Yıllarına Ait Fotoğrafıyla Gülümseten Paylaşım

Ünlü manken ve sunucu Demet Şener, sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan ve sıkça takipçileriyle etkileşimde bulunan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Demet Şener'den Tatlı Bir Nostalji! Bebeklik Yıllarına Ait Fotoğrafıyla Gülümseten Paylaşım

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde yaptığı son paylaşımda, çocukluk yıllarına ait özel bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak onları nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Yaptığı Paylaşıma Anında Beğeni Yağdı

Şener'in paylaşımı, onbinlerce beğeni ve yorum alarak büyük ilgi gördü. Fotoğrafta yer alan minik Demet Şener'in sevimli hali, hayranlarının kalbini bir kez daha kazanmayı başardı. Ünlü ismin paylaşımına gelen yorumlar arasında, "Ne kadar tatlısınız", "Hiç değişmemişsiniz", "Çocukluğunuz da çok güzelmış" gibi ifadeler yer aldı.

Demet Şener, özel anılarını ve günlük hayatından kesitleri paylaşarak takipçileriyle samimi bir bağ kurmayı sürdürüyor. Sıkça güzellik, moda ve yaşam tarzıyla ilgili içerikler sunan Şener, takipçilerine kendisini daha yakından tanıtmaya devam ediyor.

Tecrübesiyle Magazin Dünyasının Yıldızı

Tecrübeli güzel Demet Şener, özel yaşamıyla magazin dünyasının dikkatini çekerken, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiriyor. Sevgilisi Tolga Arman ile geçirdiği tatil anlarını pozlarıyla paylaşan Şener, tazeliği ve güzellik bakımından yıllara meydan okuyor. Şimdi ise paylaştığı nostaljik kareyle takipçilerini geçmişe götürdü. Gençlik yıllarına ait bebeklik fotoğrafıyla gülümsemeleri taptaze tuttu. Bu sevimli paylaşım karşısında "Türkiye güzeli olacağı belliymiş" yorumları da kaçınılmazdı.

TBT Vesilesiyle Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

Şimdinin önde gelen mankenlerinden biri olan Demet Şener'in, tüm sevimliliği ile ışıldayan minik kız çocuğu hali, geçmişin bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü manken, sosyal medya hesabından paylaştığı bu çocukluk fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. "#tbt günüymüş hiç söylemiyorsunuz. İnsan bazen çok özlüyor. Babam ve ben biraz yıpranmış ama çok kıymetli bir fotoğraf benim için her şey nasıl da anılarda kalıyor… O zaman ne yapıyoruz, sahip olduklarımıza sımsıkı sarılıp onlara sevgimizi fazla fazla gösteriyoruz. Bu arada küçükken dümdüz olan bu saçlarım nasıl dalgalıya döndü onu da anlamadım" notuyla paylaştığı kareyle duygusal bir anıyı yad etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet