Dilan-Engin Polat Çifti Can Güvenliklerinin Tehlikede Olduğunu Belirtti

Uzun bir süredir kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve tetikçi tutma iddialarıyla gündemde bulunan Dilan-Engin Polat çifti, son dönemde yaşadıkları güzellik merkezi saldırıları sonrasında bir açıklama yaparak can güvenliklerinin tehdit altında olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Dilan-Engin Polat Çifti Can Güvenliklerinin Tehlikede Olduğunu Belirtti

Dilan Polat “Sağlığımı Koruyamıyorum…”

Dilan Polat, "Son günlerde kendi sağlığımı korumak adına uğraşıyorum, ayrıca ciddi bir ağrı sıkıntım var. Sosyal medyada bir grup tarafından yönlendirilen kişiler nedeniyle artık markamızın sadece itibarını zedeleme girişimi değil, fiziksel saldırılara da maruz kaldık. Saldırıya uğradık. Kuzenim bankoda otururken üzerinden bir kurşun geçti. Artık bu oluşturulan grup, can güvenliğimizi etkiliyor. Kimin, neden yaptığını bilmiyoruz ama can güvenliğimizi etkilemeye başladılar. Bu durumdan büyük mağduriyet yaşıyoruz. Bu iş yerlerinde çalışan binlerce insan var. Bizim de canlarımız var. Lütfen böyle şeyler yapmayın. İnsanları yanıltıp bizi hedef gösteriyorsunuz, canlar tehlikede. Kimin bu işin arkasında olduğunu bilmiyoruz. Bize ne istediniz? Markalarımızı bitirmek için oyun oynanıyor. Sabah akşam paylaşımlar yaptıktan sonra iş yerimiz bir kez daha kurşunlandı." dedi.

4521452-dcyy.jpg

Engin Polat “Yanıltıcı Hedef Gösteriyorsunuz..”

Engin Polat ise, "Bu tür olayları sadece sosyal medya grupları değil, yanıltıcı ve hedef gösterici haberler de tetikliyor. Devletin yargı organları, hakimler, savcılar ve inceleme birimleri var. Zaten onlar işlerini yapıyorlar. Sadece yakın zamanda uçak satın aldığım iddialarıyla karşı karşıya kaldık ve iftiralara maruz kaldık. Bunu yapan insanlar dışarıda ve işlerini yapıyorlar. Bizi bitirmeye çalışıyorlar. Bu, ticari bir savaş. Markamızı bitirme girişimleri artarak devam ediyor. İlk önce itibarımızı zedeleme yoluna gittiler, ardından çeşitli devlet kurumlarına ihbarda bulundular. Sosyal medyada bizi hedefe koydular ve sonra fiziksel saldırılar başladı. Bunlar, markamızı bitirme amacı taşıyan büyük bir planın parçası gibi görünüyor. Yapılan eylemlere göz attığınızda her şeyin özenle planlandığını görüyorsunuz. Biz sessiz kaldıkça daha fazlasını yapmaya başladılar. Zaman geldiğinde yeni açıklamalarımız olacak." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet