Dilan Polat resmen kaçtı!

Kara para aklama iddialarıyla gündemden asla düşmeyen Dilan Polat, resmen kaçmış. Kaçtığı yeri duyanlar ise şaşkına dönüyor.

Yayınlanma:
Dilan Polat resmen kaçtı!

Geçtiğimiz haftalarda kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Şimdi ise Dilan Polat’ın kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyadan lüks yaşantısını sürekli takipçileri ile paylaşan Dilan Polat, uzun zamandır paylaşım yapmamasıyla dikkat çekerken nereye kaçtığı öğrenildi.

MASAK'ın son zamanlarda Dilan Polat olayı sonrası birçok sosyal medya fenomenini incelemeye alması ve iddialara göre 10 kişilik özel bir liste hazırlamış olmaları, sosyal medya dünyasında ciddi bir endişeye yol açtı. Fenomenler arasında bu gelişmelere tepki ve kaygılar da kendini gösteriyor.

yeni-proje-6.webp

SELİN CİĞERCİ: KENDİMİ ASARIM

10 Haber'den Müge Dağistanlı'nın aktardığına göre, ünlü "kozmetik kraliçesi" Selin Ciğerci, kendisi hakkında kara para ile ilgili bir şeyler varsa bu konuda işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Hatta kendisini Taksim Meydanı'nda asmaya bile razı olduğunu ifade etti. Dilan Polat'ın eski iş ortağı Nez Demir ise büyük bir bunalım içinde olduğunu ve kara para işlerinden hiçbir şey anlamadığını dile getiriyor.

Listede adı geçen bir kişi, sektör değiştirmeye karar verdiği konuşuluyor ve artık kafe zincirleri açmayı planlıyor. Bazı fenomenler ise MASAK incelemelerine takılmamak için gösterişli paylaşımlarını sınırlıyor veya tamamen kesiyorlar. Bu gibi zorlu davalara bakan ünlü avukatların kapısını çalma eğiliminde olanlar da mevcut. Ayrıca listede adı geçen başka bir fenomen, bir "kriz çözen danışman" tuttuğu konuşuluyor.

yeni-proje-7.jpeg

İSTANBUL DIŞINA KAÇTI

Dilan ve Engin Polat'ın malvarlıkları ve paralarının izlenmesi, güvenlik nedeniyle İstanbul dışında bir eve taşınmaları gündemi meşgul ediyor. Sosyal medya paylaşımlarında ise hiçbir değişiklik gözlenmiyor. Ancak birçok kişi bu durumun aslında ne kadar gerçekçi olduğunu merak ediyor. Gazeteci Murat Ağırel, "Çok gelişmeler olacak çok" derken Emrullah Erdinç ise "Polat'ların kendilerini nelerin beklediğini bildiklerini ve daha büyük fırtınaların henüz gelmediğini" belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet