Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatından açıklama geldi!

Son günlerde kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik tarafından dikkat çeken açıklama geldi. Çelik açıklamalarında, Kara para aklama olduğu dosyada delilleriyle net olarak ortaya konulursa ben de net olarak çekilirim ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatından açıklama geldi!

Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen ve ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik’ten dikkat çeken açıklama geldi.

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalında konuşan Çelik, “Kara para aklama olduğu dosyada delilleriyle net olarak ortaya konulursa ben de net olarak çekilirim” dedi.

'MÜVEKKİLLERİMİN BEYANLARINA BAĞLIYIM'

Engin Polat’ın kendisine bu iddiaların doğru olmadığını söylediğini aktaran Çelik, “Müvekkillerimin beyanlarına bağlıyım, güvenmek zorundayım. Müvekkilimin bana ‘kara para aklama yok’ demesi ben bu belgeleri görene kadar, deliller ortaya konulana kadar geçerlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet