Dilan Polat yine gündemde! Bu sefer evine yardım için gelenleri kovdu

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi topluyor. Gündemden düşmeyen Polat bu sefer evine yardım için gelenler için sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda konuştu.

Yayınlanma:

Sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde eşi tarafından kendisine uçak hediye alınmasından sonra mafya tarafından tehdit edilmesi ile gündeme oturmuştu. Bu kez ise kendisinden yardım istemek için evine ve iş yerlerine gelenlere çok sert çıktı.

DİLAN POLAT AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! EVİNE YARDIM İÇİN GELENLER BİN PİŞMAN GERİ DÖNDÜ

Gündemden düşmeyen ve çoğu kez görgüsüzlükle adlandırılan ünlü fenomen Dilan Polat' ın başı bu sefer evine yardım isteme amaçlı gelenlerle dertte. Önceki gün evine yardım istemek için gelen kişiye ünlü fenomen sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürdü.

DİLAN POLAT' TAN SERT ÇIKIŞ

Ünlü fenomen evine veya güzellik merkezine yardım amaçlı gelen kişilere isyan etti. Yaptığı sosyal medya paylaşımında bir hayli sinirli olduğu görülen Dilan Polat "Evime nasıl geliyorsunuz? Haddinizi bilin. Tüm Türkiye’ye ben yetişemem ki. Sanki devleti ben yönetiyorum" dedi.

Sinirlerine hakim olmakta güçlük çeken ünlü fenomen Polat, "Evime nasıl geliyorsunuz? Haddinizi bilin. Vakıf kurmuşuz git vakıfa. İş yerimin önünü keserler, vaktim olmaz bir yere yetişmeye çalışırım kafamı çeviririm egoist bu derler. Kaç kişiye yetişeceğim. Benim evime nasıl gelebiliyorsunuz. Urfa’ya gidiyorum bugün hiç bilmediğim bir insana para götürmeye gidiyorum. Ben zaten yapıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet