Dilan Polat'a bir darbe de müşterilerden geldi!

Son günlerde kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir darbe daha geliyor! Yaşanan olayların ardından Dilan Polat'ın güzellik merkezlerinden işlem alan müşteriler iade talebinde bulunuyor.

Yayınlanma:
Dilan Polat'a bir darbe de müşterilerden geldi!

Kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, geçtiğimiz günlerde mahkeme kararı ile tüm mal varlıklarına el konuldu. Öte yandan ailenin tüm fertlerine yurt dışına çıkma yasağı getirildi. Neredeyse tüm ülke bu konunun nihayete ermesini beklerken yeni bir olay daha ortaya çıktı. Dilan Polat’ın işlettiği güzellik merkezlerine ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı. İşte detaylar…

ŞUBELERDEN ŞİKAYETLER GELİYOR

Dilan Polat’ın ülke genelinde toplamda 130 şubesi var. Son yaşanan olaylardan sonra müşteri kaybetmeye başladığı gözlemlenen merkezlere ilişkin ise internet sitelerinde resmen şikayet yağıyor. Bunun nedeni ise merkezlerden paket satın alan kişilerin olaylardan sonra bu paketleri iade etmek istemeleri. Lakin iddialara göre merkezler paket iptali yapmıyor ve müşteriler sorun yaşıyor.

yeni-proje-13.jpg

Bu kapsamda “şikayetvar” sayfasına merkezlere yönelik şikayet mektupları yazılıyor. Bu şikayetlerden birinde ise şöyle söyleniyor:

“8 seans (2+ kontrol seans) tüm vücut lazer paketi aldım ama aradığımda kaç dakika bekledim ve iptal edemeyeceklerini söylediler. Cayma bedeli 30 gün olmasına rağmen iptal etmediler.”

Bunun yanı sıra şöyle bir şikayet daha var:

“Bu güzellik merkezinden birkaç paket aldım ve hepsini nakit parayla ödedim. Kalkıp para ödemedin, ödemen gerekir diyorlar. Yoksa seanslara giremezmişim, ama ben bütün parayı ödedim. Bunlar insanları bu şekilde yanıltıyor, aylardır paramı ödemiyor, seanslarımı yapmıyorlar.”

capture-20231024162235419-1.webp

ŞUBELER RANDEVU VERMEYE DEVAM EDİYOR

Bu yaşananların yanı sıra şubeler hizmet vermeye devam ediyor. Ataşehir şubesi arandığı takdirde randevu oluşturtulabiliyor. Öte yandan merkezlerin 09.00-19:00 arası hizmete devam ettikleri biliniyor. Polat ailesi hakkında şuan dört farklı soruşturma yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet