Dilan Polat'a moral partisi!

Bir süredir kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat'a moral partisi düzenlendi. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun hazırladığı belirtilen sürprizde, kesilen pastada ikilinin fotoğrafı yer aldı.

Yayınlanma:
Dilan Polat'a moral partisi!

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiaları ile gündeme gelen Polat çiftinden Dilan Polat, uzun zamandır sosyal medya hesabından eskiden yaptığı paylaşımlardan yapmıyordu. Son paylaşımlarında ise ağlayarak videolar çeken Polat, bu kez moral eğlencesindeki anları ile gündem oldu. İşte o anlar…

O İDDİALARDAN SONRA MORAL PARTİSİ

Sosyal medyada paylaştığı lüks yaşamıyla bilinen ve katıldığı bir canlı yayında altın tozu katılmış kahve içtikten sonra gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat, uzun zamandır en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündeme geldikten sonra paylaşımlarına ara veren ve son paylaşımlarında ise ağlarken video çeken Dilan Polat, uzun zamandır eğlence, parti ya da para içerikli paylaşımlar yapmıyordu.

capture-20231026233357255.webp

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tam 15 şirketine bugün baskın düzenlendi. Öte yandan Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu ise uyuşturucu kullandığı videoların yayılmasının ardından geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınmış, evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Daha sonra ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

capture-20231026233413025.webp

KARDEŞİ İÇİN PARTİ HAZIRLADI

Sıla Doğu’nun kardeşi Dilan Polat için bir parti organize ettiği öğrenildi. Soruşturmanın başladığı ilk günlerde, Dilan Polat'a moral eğlencesi yapıldığı görüldü.

capture-20231026233406114.webp

Arkadaşlarının toplandığı bir yerde Dilan Polat’a pasta kesildi. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun hazırladığı belirtilen sürprizde, kesilen pastada ikilinin fotoğrafı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet