Dilan Polat'tan sonra bir fenomen hakkında daha kara para aklama iddiası!

Ünlü fenomen Dilat Polat hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Avukat Feyza Altun'ın müvekkili fenomen Merve Taşkın hakkında da bazı iddialar ortaya atıldı. Altun ise bu iddialara adeta tiye aldı.

Yayınlanma:
Dilan Polat'tan sonra bir fenomen hakkında daha kara para aklama iddiası!

Geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve çeşitli iddialarla gündeme gelen Dilan Polat'ı hedefine alan isimlerden biri de avukat Feyza Altun olmuştu. Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçiye sahip olan Altun'un müvekkili fenomen Merve Taşkın için de kara para akladığına dair bazı iddialar ortaya atıldı.

merveee.jpg

Feyza Altun paylaşımında "Merve Taşkın’ın kara para akladığı benim de onun avukatı olarak para akladığım şeklinde suç isnadında bulunmuş. Ben Merve Taşkın’ın müstehcenlik davasına baktım bu bir. Bu kadın beraat de etti. Vergi meselesinde benden bir avukatlık talebinde de bulunulmadı. Çalıştığı pek çok meslektaşım var. O nedenle başka dosyalarında başka avukatlar ile çalışıyor olabilir. Avukat olarak uygun gördüğümüz herkesi savunuruz. Seni de savunan var onu da ötekini de bu da çok normal. Fakat sen bana kara para aklıyor diye suç isnadında bulunuyorsan adama hukuk ile cevabını veririm.

avukat.jpg

"En Çok Şaşırdığım İkinci İddia"

Beni müvekkilim ile bir tutup fiilinden sorumlu tutmak da avukatlık mesleğine saldırıdır. O zaman Dilan Polat’ı savunan avukatlarına da seni MASAK inceliyor diyelim. Kara para aklamak suçtan elde edilen gelirin aklaması demektir" diyerek isyan etti.

Merve Taşkın'a da seslenen avukat konuyla dalga geçerek "Kızım kara para aklıyormuşsun nerede aylık 50 bin dolarım?" dedi. Merve Taşkın ise bu iddia karşısında şaşırarak "Yok daha neler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet