"Dilek Taşı" Heyecan Dolu Yeni Bölümüyle Ekranlarda!

Kanal D'nin ilgi çeken dizisi "Dilek Taşı," heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda olacak. Mustafa Yılmaz'ın dönüşü, Harun Rona'nın gelişi ve daha fazlası bu bölümde izleyicileri bekliyor.

Yayınlanma:
"Dilek Taşı" Heyecan Dolu Yeni Bölümüyle Ekranlarda!

Kanal D'nin büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 21 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin son iki tanıtım fragmanı, seyircileri merakla beklenen yeni gelişmelere hazırlıyor.

Mustafa Yılmaz Firardan Döndü!

Diziye damgasını vuran karakterlerden biri olan Mustafa Yılmaz, kızı Cemre'ye kavuşma umuduyla birçok zorluğa göğüs gerdi. İkinci bölümün final sahnesi, izleyicileri etkileyerek göz yaşlarına boğdu. Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde, ancak burada neler yaşayacağı büyük bir soru işareti.

Harun Rona'nın Gelişi!

Diziye heyecan katacak bir diğer gelişme ise Harun Rona'nın sahneye çıkışı. Rona ailesinin babası olan Harun Rona'nın, Amerika'dan geri dönmesiyle hikaye daha da ilginç bir hal alacak. Ünlü oyuncu Ahmet Mark Somers'ın canlandıracağı Harun Rona'nın, Cemre'nin geleceği üzerindeki etkisi merak konusu.

Beklenen Cevaplar Yeni Bölümde!

Mustafa, fabrikayı basarak hesap sormaya hazırlanırken, Rona köşkünde gizlenmesi Sinan tarafından fark edilecek mi? Macide'nin Rüçhan ile ilgili planları neler? Tüm bu sorular, yeni bölümde yanıt bulacak ve izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Dilek Taşı'nın Başarılı Kadrosu!

Dizi, Pastel Film yapımıyla hayat buluyor ve yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi başarılı isimler yer alıyor. Ayrıca, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi yetenekli oyuncular da kadroyu güçlendiriyor.

Dilek Taşı'nın heyecan dolu yeni bölümü, 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Bu muhteşem diziye, merakla beklenen yeni gelişmeleri izlemek için gözünüzü ayırmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet