Diyetsiz, sporsuz 19 kilo verdi! Kilo verme yöntemi herkesi şaşırttı!

Oyuncu Wilma Elles, üçünü çocuğunu dünyaya getirdikte sonra, kısa sürede kilolarından kurtuldu. Spor yapmadan kilo verdiğini belirten Elles, bakın nasıl kilo vermiş.

Yayınlanma:
Diyetsiz, sporsuz 19 kilo verdi! Kilo verme yöntemi herkesi şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle adını duyuran Wilma Elles, Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti.

caroline.webp

FREKANSLA KİLO VERME

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren Wilma Elles, “Yaşam koçumla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” dedi.

wilma3.webp

WİLMA ELLES KİMDİR? WİLLMA ELLES KAÇ YAŞINDA?

18 Ekim 1986 tarihinde Köln'de dünyaya geldi. Türk-Alman sinema, dizi oyuncusu ve moda tasarımcısıdır. Türk vatandaşlığı aldıktan sonra adını Aslı Elles olarak değiştirmiştir.
Küçük yaştan itibaren tiyatro oyunlarında yer aldı ve oyunculuk, müzik, dans dersleri aldı. Köln Üniversitesi'nde de çalışmalar yaptı.

2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'den mezun oldu. 2008 yılında "The End", "Das Weinen davor" isimli sinema filmlerinde başrolü üstlendi. 2010 yılında Kanal D'de yayın hayatına başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Caroline rolüyle hafızalara kazındı.

Başka kültürlere büyük ilgi duyan sanatçı, Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslâm Bilimleri'ni birincilikle bitirdi.

WİLMA ELLES KİMİNLE EVLİ?

2015 yılında Kerem Göğüşle birlikte olan ancak 2019 yılında ayrılan Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu Mehmet Şah Çelik ile 15 Aralık 2022 tarihinde nikah masasına oturdu.

Mehmet Şah Çelik'in avukat olduğu bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet