Dönence Oyuncusu İle Samimi Röportaj

Kanal D'nin popüler dizisi 'Dönence', yeni bölümleriyle her Salı akşamı izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Dönence Oyuncusu İle Samimi Röportaj

Dizide 'Gülce' karakterini canlandıran genç yetenek Ülkü Hilal Çiftçi, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Sanata olan ilgisi ve tutkusundan bahseden Çiftçi, "Sanatla ilgilenmek, sanat için çaba sarf etmek en büyük arzum ve tutkum. Şarkı söylüyorum, bağlama ve ukelele çalabiliyorum. Aynı zamanda dans ediyorum. Hayatımın her aşamasında sanatın bir parçası var. Bu nedenle ileride de farklı sanat dallarıyla uğraşmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Gülce karakterine dair düşüncelerini dile getiren genç oyuncu, "Gülce rolünü ilk okuduğumda büyük bir heyecan duydum. Başlangıçta bu rolün ne kadar zorlayıcı olduğunu tam olarak anlamamıştım. Daha sonra üç haftalık hazırlık sürecine girdik. Bu süreç benim için oldukça zorlayıcıydı ve zaman zaman umutsuzluğa kapıldım çünkü tamamen yabancısı olduğum bir rolü oynuyordum. Üç hafta boyunca neredeyse hiç eve gitmedim diyebilirim. Çevremde otizm ya da Asperger sendromlu birisi yoktu. Ancak Tohum Otizm Vakfı'na gittik ve oradaki insanlarla tanıştım. Bu deneyim bana büyük fayda sağladı" şeklinde ifade etti.

AVM Sahnesinde Çok Zorlandığını İtiraf Etti

Dizideki denizde düşme sahnesine dair konuşan Çiftçi, "Teknenin kenarında Doğa'yı (Rüzgar karakteri) itmem gerekiyordu ve itişirken dengeyi kaybedip suya düştüm. Başta gülme krizine girecektim, ancak çekimin devam ettiğini görünce sahneyi tamamlamak zorunda kaldım ve sonunda o sahneyi kullanmışlardı" şeklinde itirafta bulundu. En zorlandığı sahneyi de paylaşan ünlü oyuncu, "AVM sahnesi gerçekten çok zordu. Bir noktada sinirlerim bozuldu ve hatta ağladım. Çünkü sahneyi defalarca tekrarlamak zorunda kaldık. Bir seferinde çanta kopmuyordu, bir seferinde yanlış düşüyordum, bir diğerinde sözlerimi unutuyorduk. En az 10-11 kez düşmüşümdür. Bir ara 15 dakika boyunca ağladım. Ardından sahneyi tekrar almak istedim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ülkü Hilal Çiftçi, usta sanatçı Ferdi Tayfur'a olan hayranlığını da dile getirdi ve "Ferdi Tayfur'a büyük bir hayranlık duyuyorum, onu çok seviyorum. Hayatımın bir dönüm noktası oldu diyebilirim. Onun sayesinde cover yapmaya geri döndüm. Şarkılarını dinlemeye, sözlerini okumaya başladım ve bende güzel duygular bırakıyor. Kendisine büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet