Erkeklerden nefret ediyorum dedi, programın güvenliğine yürüdü

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili açıklamlarıyla dikkat çeken Nazmiye, bütün erkeklerden nefret ediyorum dedikten sonra programın güvenliği Yılmaz'ın ismini bulup, önce sosyal medyadan ekledi sonra mesajlar yağdırdı. Olayın üzerine Müge Anlı, azıp kudurmuşsunuz ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Erkeklerden nefret ediyorum dedi, programın güvenliğine yürüdü

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen ilginç konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken kız kardeşi Nazmiye'nin söyledikleri sık sık gündem oluyor.

Programa katılan Nazmiye'nin canlı yayında olaylara müdahale etmek için yanında oturan güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı. Nazmiye, mesaj atmadan bir gün öncesinde ise "Bütün erkeklerden nefret ediyorum. Şuram erkeklere karşı nefret dolu" demişti.

naaaaaaz.webp

Bunu öğrenen Müge Anlı adeta şoka girdi. "Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyen Müge Anlı Nazmiye'nin "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığını açıkladı.

"AZIP KUDURMUŞSUNUZ"

"Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma." diyen Müge Anlı açıklamasında "Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz" cümlelerine yer verdi.

Anlı daha sonra güvenlik Yılmaz'ın "Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hangi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz" şeklinde bir cevap yazdığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet