Esra Erol'da yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi! Ailesi tarafından aranıyordu, cinsiyetini değiştirdi

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ailesi tarafından aranan bulunamayan kızın cinsiyet değiştirdiği öğrenildi.

Yayınlanma:
Esra Erol'da yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi! Ailesi tarafından aranıyordu, cinsiyetini değiştirdi

Sezona hızlı bir giriş yapan Esra Erol’la programı birbirinden ilginç olaylarla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak izleyicilerin karşısına çıkan bir olay resmen duyan herkesi şaşkına çevirdi. Kimse olayın altından bu sonucun çıkmasını beklemezken ailenin hikayesi bölüme damga vurdu.

KIZLARININ KANDIRILDIĞINI İDDİA EDEREK PROGRAMA GELDİLER

Esra Erol’la programına katılan Alper ailesi, kızlarının sosyal medyadan tanıştığı Sıla ve annesi tarafından kandırıldığını iddia ederek programa başvurdular. Ailenin aktardıklarına göre, tüm mal varlıkları kaybolan kızları Seda Alper’in üzerineydi. Seda’nın, sosyal medya üzerinden Sıla ile tanışmasının ardından tavırlarının değiştiğini açıkladılar.

Seda’nın babası Halil, "Sıla geldi ocağımızı batırdı. Doğum günü için Bursa'ya gitti sonra geldi. Seda 'Yüzüm erkek yüzüne benziyormuş' dedi" ifadelerini kullandı. Daha sonra Seda’ya hormon testi yapıldığını ve doktorunun Sen kadınsın senin beynini kim yıkadı' dediği olay anlatıldı.

SEDA’NIN HAREKETLERİNİN DEĞİŞTİĞİNİ AÇIKLADILAR

Alper ailesi, Seda’nın Bursa’dan geldikten sonra onları evden kovduğunu, kas hastası erkek kardeşini ise yataktan iterek attığını açıkladı. Bu anlatılanlardan sonra Sıla’nın annesi Sima yayına bağlandı ve Seda’nın orada olduğunu kabul etti. Yayına bağlanan kadın ise şu ifadeleri kullandı:

"9 aydır benim kızımla sosyal medyada tanışıyorlar. Seda'nın malını mülkünü kızım almamıştır. Gelip görebilirler."

Bu açıklamanın ardından ise Sima, Seda’nın cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini açıkladı. Hem stüdyo hem aile hem de izleyiciler bunu duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Operasyona ilişkin bir şey konuşulmadığı aktarılırken yapılan araştırmalar kapsamında Seda’nın yeni isminin Demir olduğu öğrenildi. Öte yandan Seda yayına bağlanarak fotoğraflarının kaldırılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet