Evrim Alasya Takipçisini Mahkemede İfşa Etti! Dava Açacağım Huzurunu Kaçıracağım!

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin başrol oyuncusu Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden bir kadın takipçisini ifşa etti. Alasya, hukuki yollara başvuracağını ve dava açacağını duyurdu. Oyuncu, "Onun huzurunu kaçıracağım, kusura bakmazsa!" dedi.

Yayınlanma:
Evrim Alasya Takipçisini Mahkemede İfşa Etti! Dava Açacağım Huzurunu Kaçıracağım!

Bu olay, dijital platformlarda artan olumsuz davranışları ve hakaretleri eleştiren bir adım olarak değerlendirildi.

Evrim Alasya Tepkisiz Kalmadı

Türkiye'nin sevilen dizilerinden "Kızılcık Şerbeti"nin başrol oyuncusu Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden maruz kaldığı hakaretlere karşı sert bir duruş sergiledi. Alasya, hakaret içerikli mesaj atan bir kadın takipçisini ifşa ederek, hukuki süreç başlatacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, "Onun huzurunu kaçıracağım, kusura bakmazsa!" şeklinde kararlı bir tavır sergiledi.

Bu olay, dijital platformlarda artan olumsuz davranışları ve hakaretleri eleştiren bir adım olarak geniş yankı uyandırdı. Evrim Alasya'nın, kişisel hak ve saygınlığına yönelik saldırılara karşı hukuki yollara başvurarak tepki göstermesi, ünlülerin dijital alandaki tacizlere karşı aldığı önemli bir duruş olarak değerlendiriliyor.

Hukuki Süreç Başlatacağını Söyledi


Ünlü oyuncu Evrim Alasya, hakaret içeren mesajlar atan takipçisine karşı hukuki adımlar atacağını duyurdu. Alasya, ifşa ettiği takipçisinin çirkin ifadelerine sert bir tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, takipçisinin kendisini hedef alarak kullandığı hakaretlerin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bu hanım öğretmenmiş! Yer bilimci, doğa bilimci, evli, çocuklu, doğayı koruyan falan filan diye tanımlamalar yazmış kendiyle ilgili. 'Çok şükür huzurlu'ymuş. Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa! 'Fahişe' olduğumu düşünüyor, kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede. Bakalım benimle ilgili derdi neymiş! Bu çirkin örnek üzerinden genelleme yapmak istemem ama bu ülkenin öğretmenleri bu haldeyse durum gerçekten vahim. Artık mahkemede anlatsın bakalım neden rahatsız olmuş benden!" ifadelerini kullandı. Alasya'nın bu kararlı tavrı, dijital platformlarda artan nefret ve hakaret olaylarına karşı bir tepki olarak değerlendiriliyor.

Ünlü oyuncunun yanı sıra takipçileri de destek mesajlarıyla birleşti. Olayın ardından sosyal medyada çeşitli platformlarda Evrim Alasya'ya destek mesajları yağdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet