Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Bebek İsim Sorusu Hala Belli Değil!

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Ezgi Mola, uzun birlikteliğini sürdürdüğü Mustafa Aksakallı ile mutlu bir evlilik hayatı yaşıyor.

Yayınlanma:
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Bebek İsim Sorusu Hala Belli Değil!

Şimdi ise ilk kez anne olmanın heyecanını doyasıya yaşıyorlar, ancak bebekleri için bir isim seçmekte henüz kararlı değiller.

"Herkesin Bildiği Bir İsim Olur Diye Düşünüyorum"

Ezgi Mola, bir lansmanda basın mensuplarıyla buluştu ve hamilelik sürecine dair samimi açıklamalarda bulundu. Bebekleri için henüz bir isim kararı vermediklerini ifade eden Mola, "Aklımızda birkaç tane var ama herkesin aşina olduğu bir isim olur diye düşünüyorum" dedi.

Anne Olmanın Heyecanı

İlk kez anne olmanın heyecanını paylaşan Ezgi Mola, hamilelik sürecini şu sözlerle anlattı: "Herkes tavsiyelerde bulunuyor. Sorsam da sormasam da ne yapmam gerektiği ile ilgili listeler hazırlanıyor. İlk defa deneyimlediğim için bilmediğim bir dünyaya adım atıyorum. Ancak insanın içgüdülerine güvenmesi gerektiğine inanıyorum. Ben de elimden geldiğince bu yönde ilerliyorum."

Reklam Filmi Fikrine Karşı

Ezgi Mola, bebekleri doğduktan sonra birlikte reklam filminde oynamayı düşünmediğini belirtti. "Buna saygı duymam gerekiyor. Bebeğimin adına karar verme hakkım yok. İleride, 'Neden böyle bir şey yaptın?' diyebilir. Gelecek, ne getirir bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Bebekten Gelen Tekmeler

Ünlü oyuncu, bebeğinin ilk tekmesini hissettiğini ve bu deneyimi şu şekilde aktardı: "Son 20-25 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. İlk tekmesinde çok şaşırdım. Bu yolculuğu bebeğimle birlikte yaşamak harika bir his. Mustafa da bu süreci anlamaya çalışıyor ve birlikte eğleniyoruz."

Oda Hazırlıkları İçin Henüz Erken

Ezgi Mola, bebekleri için oda hazırlığı gibi detaylarla henüz ilgilenmediklerini belirtti ve "Bu konuda biraz daha rahatım. Zaman içinde gerekenleri yapacağım. Psikolojik destek ise sadece bu dönemde değil, her zaman önemli" dedi.

Mustafa Aksakallı'nın Desteği

Hamileliğin başlangıcında sürekli uyuduğunu söyleyen Ezgi Mola, eşi Mustafa Aksakallı'nın davranışlarında herhangi bir değişiklik olmadığını vurguladı. "Daha fazla yanımda olmasını dilerim, çünkü çok yoğun çalışıyor... Şaka bir yana, Mustafa dünyanın en iyi kalpli insanlarından biri. Pozitif ve harika bir eş" şeklinde konuştu.

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti, bebeklerinin ismi konusundaki kararlarını hala netleştirmemiş olsalar da, bu mutlu dönemin tadını çıkarmaya devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet