"Gönül İşleri" Kadrosu Yeniden Bir Araya Geldi!

"Gönül İşleri" dizisinin yıldızları, yıllar sonra tekrar bir araya geldi! Sinem Kobal, Selma Ergeç ve Bennu Yıldırımlar, unutulmaz projelerindeki dostluklarını sürdürüyorlar. Dizi sonrası ailelerini odaklayan ünlü oyuncular, özel anlarını sosyal medyada paylaştı. Bu özel buluşma, hayranlarını mutlu etti.

Yayınlanma:
"Gönül İşleri" Kadrosu Yeniden Bir Araya Geldi!

2014-2015 yılları arasında Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan "Gönül İşleri" adlı dizinin üç kız kardeşi olarak izlediğimiz Sinem Kobal, Selma Ergeç ve Bennu Yıldırımlar, yıllar sonra dostluklarını pekiştirmek ve hatıraları tazelemek amacıyla bir araya geldi. "Gönül İşleri," Servet, Saadet ve Sevda adında üç kız kardeşin hayat hikayelerini işlediği unutulmaz bir dizi olarak hafızalarda yer edinmişti. Başrollerde yer alan Sinem Kobal, Selma Ergeç ve Bennu Yıldırımlar ise bu projede unutulmaz performanslar sergilemişti.

Dizi sona erdikten sonra bile bu üç ünlü oyuncu arasındaki dostluk devam etti ve sonunda yıllar sonra tekrar bir araya geldiler. Bu özel buluşmaya, dizinin yönetmeni Türkan Derya da katılarak keyifli anların yaşanmasına ortak oldu.

Sinem Kobal, bu özel anları sosyal medya hesabından "Kavuşanlar" notuyla takipçileriyle paylaştı. Üçlünün birlikte çekildiği fotoğraf, hızla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Peki, "Gönül İşleri" dizisinin yıldızları şimdi ne yapıyorlar?

Sinem Kobal Aile Hayatından Setlere Geri Dönemiyor!

Sinem Kobal dizi sonrası, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlendi ve Lalin ile Leyla adında iki kız çocuğu dünyaya getirdi. Kobal, uzun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor ve ailesine vakit ayırıyor.

Selma Ergeç Camdaki Kız Dizisiyle Gündemden Düşmedi

Dizide Saadet karakterini canlandıran Selma Ergeç, son olarak "Camdaki Kız" adlı yapımın kadrosunda yer aldı. Oyuncu, Can Öz ile evli ve bir kız çocuğu sahibi.

Gönül İşlerinden Veda Mektubuna!

Bennu Yıldırımlar "Gönül İşleri" dizisinin Servet'i olarak tanınan Bennu Yıldırımlar, son olarak "Veda Mektubu" adlı dizide rol aldı. Yıldırımlar'ın Bülent Emin Yarar ile evliliğinden Ada adında bir kızı bulunuyor.

"Gönül İşleri"nin bu üç yetenekli oyuncusu, aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam sürdürmeye devam ediyorlar. Ancak ara sıra bir araya gelerek eski günleri yad etmek, unutulmaz projelerindeki hatıraları tazelemek için buluştuklarına tanık oluyoruz. Bu özel anların hayranları için büyük bir mutluluk kaynağı olduğu kesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet