Hakan Altun'dan Aşk Sinyali… Aşk Hayatında Neler Oluyor?

Türk müziğinin güçlü seslerinden Hakan Altun, önceki gece Harbiye'de sahne alarak sevenleriyle buluştu.

Yayınlanma:
Hakan Altun'dan Aşk Sinyali… Aşk Hayatında Neler Oluyor?

Ancak gece sadece müzikle değil, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir imayla da gündeme geldi. Gazetecilerin meraklı sorularını yanıtlayan Altun, aşk hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Hakan Altun'un adı daha önce Gonca Vuslateri ile anılmıştı. Ancak 2020 yılında başlayan bu ilişki kısa sürede sona ermişti. Daha sonra Altun'un adı, müzik dünyasının efsane ismi Ajda Pekkan ile anılmıştı. Bu konuda ilk açıklamayı ise Hakan Altun'un menajeri Süleyman Çakmakçı yapmıştı. Çakmakçı, "Hakan Bey ve Ajda Hanım, yeni bir düet projesi için bir araya gelmeye karar verdiler. Her ikisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri üzerinde sık sık bir araya geliyorlar. İyi arkadaşız ve geçen hafta sonu birlikte dışarı çıktık, çok eğlendik. Gelecekte yine bir araya gelip eğleneceğimize eminiz. Herhangi bir duygusal ilişkimiz yok, bu projeden başka bir şey söz konusu değil. Ancak programda öyle samimi konuştular ki, insanlar arasında aşk yaşadığımıza dair yanlış bir algı oluştu!" demişti.

Bodrum’da Aşk Başkadır…

Gece sahne öncesi soruları yanıtlayan Hakan Altun, İstanbul'da yaşamaya ara verip Bodrum'a taşındığını açıkladı. Altun, " "Son gelişim İstanbul'a, tam 45 gün önce, bir konser için olmuştu. Bugün, İstanbul halkıyla bir aradayım. Bildiğiniz gibi artık Bodrum'da yaşıyorum. İstanbul, doğup büyüdüğümüz şehir olsa da zaman zaman gerçekten yorucu olabiliyor. Örneğin, Yeniköy'den buraya gelmek tam bir saat kırk dakikamı aldı. Oysa ki normalde Bodrum'a gitmek için altı saat harcıyorum. Aradaki bu zaman farkı, İstanbul'un hızlı tempolu yaşamıyla Bodrum'un dingin atmosferi arasındaki farkı bir kez daha gösteriyor." diyerek taşınma sebebini de paylaştı.

Belki Yalnız Değilimdir Dedi…

Aşk hayatına dair sorulara ise gizemli cevaplar veren Altun, "Nerden biliyorsunuz Bodrum'da tek olduğumu? Belki de orada yalnız değilimdir. Yazları Bodrum'da olan sizsiniz arkadaşlar" dedi ve hayatında birisinin olabileceğini ima etti.

Aynı gün Beşiktaş'ın Avrupa maçının olduğunu hatırlatan Hakan Altun, eskiden bir kez maç izlemek için gelen konser teklifini reddettiğini söyledi. Altun, "Bir defa maç vardı. Ardılar ve konser teklifi için boş mu diye soru yönelttiler. O gün doluyum dedim ve teklifi kabul etmedim. Ama bir defa oldu" diyerek gülümsedi.

Hakan Altun ayrıca geçtiğimiz sezon Kanal D'nin sevilen programı 'Şarkılar Bizi Söyler' çekimlerinin henüz başlamadığını belirterek, "Bu sene program gerçetekten çok yoğun. Belki olmayabilir. Belki de olabilir ama şu an netleşen bir durum yok" dedi. Hakan Altun'un aşk hayatındaki gizemi ve müzik kariyerindeki geleceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet