Hande Yener'e ABD için vize engeli!

ABD'nin New York şehrinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılı için Amerika'daki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği tarafından düzenlenen baloda Hande Yener'in sahne alacağı duyurulmasına rağmen Yener bir gün kala sahnesini iptal etti. İddialara göre Yener ABD için vize alamadı.

Yayınlanma:
Hande Yener'e ABD için vize engeli!

New York'ta 22 yıldır faaliyet gösteren ve Amerika'daki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği'nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılına ithafen düzenlediği baloda sahne alması için davet edilen Hande Yener'e ABD'den vize çıkmadı.

HANDE YENER YERİNE GÜLŞEN SAHNE ALACAK

Derneğin 2003'ten bu yana her yıl düzenlediği Geleneksel Fenerbahçeliler Balosu için sahneye çıkacak isim olarak Hande Yener'in adı duyuruldu ancak etkinliğe bir gün kala Yener'in vize sorunu nedeniyle etkinlikte yer alamayacağı ve yerine Gülşen'in çıkacağı belirtildi.

'VERGİ BORCUNU ÖDEMEDİĞİ İÇİN VİZE ALAMADI' İDDİASI

İddiaya göre, Yener'in yaşadığı vize krizi sanatçının vergi borcuyla ilgili. Turist vizesiyle daha önce ABD'ye girip iş yapan ve bunun vergisini ödemeyen sanatçılara bu nedenle vize verilmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet