Hazal Subaşı: 'Dilek Taşı' İlgiyle Karşılanıyor

Hazal Subaşı'nın başrolünde olduğu 'Dilek Taşı' dizisi büyük ilgi görüyor.

Yayınlanma:
Hazal Subaşı: 'Dilek Taşı' İlgiyle Karşılanıyor

Reytinglerde üst sıralarda yer alan yapım, İstanbul'un 1980'lerini gerçekçi bir şekilde yansıtıyor. Subaşı, projenin olumlu tepkilerle karşılanmasından mutlu olduğunu belirtti. Tatil yapma fırsatı bulamadığını söyleyen oyuncu, set dışında makyaj yapmadığını vurguladı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Salih Bademci, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil gibi deneyimli isimler rol alıyor.

Kanal D ekranlarında perşembe akşamlarına damgasını vuran 'Dilek Taşı' dizisinde başrolü üstlenen Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile birlikte bu dönemin İstanbul'unu gerçekçi bir şekilde yansıtarak büyük bir beğeni topluyor. Dizi, 1980'lerin İstanbul'unu ve o dönemin zorlu zamanlarını izleyiciye aktarıyor ve Hazal Subaşı da 'Figen' karakteriyle bu yapımda dikkat çekiyor.

Dizi İlgiyle Karşılanıyor

Yayınlanan ilk iki bölümüyle reytinglerde üst sıralarda yer alan 'Dilek Taşı' dizisi, Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği bir yapım olarak büyük bir övgü alıyor. Hazal Subaşı, bu olumlu yorumlar karşısında mutluluğunu dile getiriyor ve projeye duyduğu sevgiyi vurguluyor.

Subaşı'nın Projeye Dair Açıklamaları

Hazal Subaşı, City's Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı ve projeyi değerlendirdi. Güzel oyuncu, set dışında makyaj yapmadığını ve bu işi sevdiğini ifade etti. Proje hakkında konuşurken, "Hepimizin gerçekten çok severek yaptığı bir iş bu. İnanılmaz yoğun bir ilgi var, bu gayet güzel. Set çok yoğun geçiyor ama işi sevince ve bu kadar güzel yorumlar alınca o kadar da zor gelmiyor. Değer gördüğü, beğenildiği için biz çok mutluyuz" dedi.

Tatil ve Makyaj Hakkında

Yaz sezonunda fazla tatil yapamadığını belirten Subaşı, dizi nedeniyle fazla güneşlenmediğini ve makyaj yapmaktan kaçındığını açıkladı. Sette zaten yoğun bir makyaj süreci olduğunu ve bu yüzden günlük hayatta makyaj yapma ihtiyacı duymadığını söyledi.

Zengin Oyuncu Kadrosu

'Dilek Taşı' dizisi, dramatik hikayesi ve duygusal bağlarıyla dikkat çekerken, oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil gibi deneyimli isimleri barındırıyor. Bu zengin kadro, dizinin başarısına önemli katkılarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet