Hülya Avşar, kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu yemekte! Zehra'yı görenler annesinin gençliğine benzetti

Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğu'ndan ayrıldıktan sonra arkadaş kalmasıyla sık sık yan yana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kızı Zehra ve Kaya Çilingiroğlu ile çıktığı yemekten bir fotoğraf karesi paylaşan Avşar'a ve kızına bolca övgü yağdı.

Yayınlanma:
Hülya Avşar, kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu yemekte! Zehra'yı görenler annesinin gençliğine benzetti

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz gün kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yemeğe çıktı. Yemek sırasında çekildikleri aile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Hülya Avşar' a dakikalar için binlerce beğeni ve yorum yağdı.

ÜLYA AVŞAR ESKİ EŞİ VE KIZIYLA YEMEĞE ÇIKTI! ZEHRA'YI GÖREN ANNESİNİN GENÇLİĞİNE BENZETTİ "ATEŞ PARÇASI"

60 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile 1997 yılında dünya evine girmişti. Çiftin bu evliliklerine Kaya Çilingiroğlu'nun ihaneti ile gölgelenmişti. Boşanmaya karar veren çift 2005 yılında boşanmalarına rağmen arkadaşlıkları baki kaldı.

640xauto.webp

Sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün yemekte buluştukları resmi paylaşan Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın son haline ise beğeni yağmuru yağdı. Zehra Çilingiroğlu'nu görenler "Ne güzel kız", "Annesinin kızı, çok güzel" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet