"Hülya Avşar'dan Özgürlük Manifestosu: Artık Hayatımda Kimseye Hesap Vermem!"

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya'nın gözde mekanlarından birinden çıkarken objektiflere takıldı.

Yayınlanma:
"Hülya Avşar'dan Özgürlük Manifestosu: Artık Hayatımda Kimseye Hesap Vermem!"

Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen enerjik ve neşeli bir tavırla görünen Avşar, muhabirlerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Özel hayatına dair merak edilen konularda çekinmeden konuşan ünlü isim, yaptığı dikkat çekici açıklamalarla bir kez daha gündemde yer buldu.

Ünlü isim Hülya Avşar, son akşamı kızı Zehra Çilingiroğlu ile keyifli bir mekan çıkışı yaparken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin merakla sorduğu "Kalbinizi kıpırdatacak biri var mı?" sorusuna, tebessümle karşılık vererek, "Hayır, bu yüzden mutluyum. Geçmişte olanları ise sayıyorum," şeklinde cevapladı.

“Kimseye Hesap Vermek Zorunda Değilim”

"Ben, artık bu noktadan sonra hayatımda herhangi bir kimseye hesap vermek zorunda değilim. Çünkü yaşadığım güzel aşklar benim için yeterli. Hiçbir konuda gözümde bir şey kalmadı," şeklinde yanıtını verdi. Muhabirler, espri dolu bir üslupla "Zehra Çilingiroğlu'nun üç ayrı inşaatta bedava çalışmasına ne diyeceksiniz? Ona para vermiyor musunuz?" diye sorduğunda, Avşar gülümseyerek "Hayır, para vermiyorum. Kendisi çalışacak," şeklinde karşılık verdi.

Sosyal medya hesabındaki fotoğraflarına yorum yapma seçeneğini kapatan Hülya Avşar, konuya ilişkin "Ben yoruma kapalıyım" şeklinde açıklamada bulundu. Haber ekibi, Avşar'a daha önce söylediği "Zor zamanlarda gerektiğinde simit bile yiyeceğiz" sözünü hatırlattı.

Ben Zengin Bir Aile Çocuğu Değilim

Hülya Avşar, bu konuda şunları paylaştı: "Bu oldukça göreceli bir mesele. Ben de varlıklı bir ailenin ferdi değildim. Söylediğim her sözün altında kendi yaşanmışlıklarımın yattığını söyleyebilirim."

"Herkes aynı gemide yaşıyor. Bu konuyu tekrar açmak ve izah etmek zor geliyor. Herkes kendi bakış açısına göre anlasın, benim için önemli değil," diyerek sorulan bu tür sorulara cevanını vermiş oldu.

Bunda Şaşılacak Ne Var?

Hülya Avşar’a sorulan bir soru ise eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilgili oldu. Geçtiğimiz günlerde Kaya Çilingiroğlu kız arkadaşıyla Etiler'de sarmaş dolaş görüntülenmişti. Muhabirler, "Kaya Bey yeni sevgilisiyle görüntülendi" dediğinde Hülya Avşar, "Kaya başlamazsa zaten şaşırırdık. Başladığına neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum?" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet