İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan milli yas kararına tepki!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İsrail'in Gazze'ye saldırıları nedeniyle ülkemizde ilan edilen milli yasa tepki gösterdi. Dilan Çıtak sözlerinde ''Milli yas ise bu, sen de TV'lerdeki bu konsept her mecraya yas getireceksin. Sadece sanatçıyı ve müzik sorumlu bırakılmamalı" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan milli yas kararına tepki!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in geçen yıl Levent Dörter'le dünyaevine giren kızı Dilan Çıtak, İsrail'in Filistin'deki masum halkı katletmesinin ardından Türkiye'de ilan edilen 3 günlük milli yas kapsamında konserlerin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Orta Doğu'da yaşananlar 'insanlık dramı' olarak tarihe geçerken İsrail, Filistin'de masum halkı katletmeye devam ediyor. İsrail'in masum halka yönelik saldırıları sonrasında binlerce insan hayatını kaybederken yaşananların ardından Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi.

Milli yas kapsamında Türkiye'de çok sayıda konser iptal edildi. Ünlü türkücü, İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, programların devam ederken konserlerin iptal edilmesine sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Dilan Çıtak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Milli yas sebebiyle etkilenen tek sektör neden müzik sektörü? Evlendirme, temizlik, yemek programları ve bilumum bu tarz programlar hala TV'de... Müzik sektöründeki insanlar için çalışmak sanırım bir lüks olarak algılanıyor? Milli yas ise bu, sen de TV'lerdeki bu konsept her mecraya yas getireceksin. Sadece sanatçıyı ve müzik sorumlu bırakılmamalı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet