İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın Evlilik Kararına İlginç Yorum!

Türk magazin dünyası, Mehmet Ali Erbil'in 66 yaşındayken, kendisinden tam 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı evlilik teklifi ile çalkalanıyor.

Yayınlanma:
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın Evlilik Kararına İlginç Yorum!

Bu romantik teklif sonrası yakın dostları da yorum yapmaktan kendilerini alamıyor. Geçtiğimiz günlerde, Türk müziğinin efsanevi isimlerinden İbrahim Tatlıses, sahne performansı sırasında yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in evlilik kararı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Efsane Şarkıcıdan Uyarı Geldi!

Efsane şarkıcı, Mehmet Ali Erbil'i telefonla arayarak, ona ilginç bir uyarıda bulundu. Tatlıses, Erbil'e, "Sakın benden önce evlenme!" dedi. Bu yorum, magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı çünkü Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses, uzun süredir yakın dostlardır ve bu yorumun samimiyetle yapıldığı anlaşıldı. Tatlıses, bu konuda sadece Erbil'den tepki aldığını ve onun dışında kimseden böyle bir yorum gelmediğini belirtti.

Ancak Tatlıses, evlilik konusuna biraz mizahi bir yaklaşım getirerek, "Bizi bundan sonra onlar seçecek, biz daha seçemeyiz." dedi. Bu sözlerle, her iki arkadaşın da yaşlarına rağmen mutluluğu aramaya devam ettiğini gösterdi.

İbrahim Tatlıses Formdan Düşmüyor

İbrahim Tatlıses'in yedi çocuğu ve dokuz torunu bulunuyor ve 71 yaşında olmasına rağmen sahne performanslarına devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan Tatlıses, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu etkileyici performansın ardından, Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve ikili, sevilen şarkılarını birlikte seslendirerek geceyi unutulmaz kıldı.

Tatlıses'in espri dolu bir şekilde yaptığı "Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu!" açıklaması, samimi dostluklarının bir yansıması olarak kabul ediliyor. Tatlıses, ayrıca kendi evlilik konusunda da sürprizler yapabileceğini söyleyerek gecenin bombasını patlatmış oldu.

Bu ilginç yorum ve Tatlıses'in sürpriz nikah açıklaması, Türk magazin dünyasının en çok konuşulan konularından biri haline geldi. İki ünlü ismin dostluğu ve hayatlarındaki gelişmeler, magazinseverler tarafından merakla takip ediliyor. Evlilik teklifi sonrası Erbil ve Ceylan'ın nasıl bir karar alacakları ise zamanla netlik kazanacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet