İlker Aksum'dan babalık müjdesi! 52 yaşında baba oluyor

Haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile dünyaevine giren 52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum, sevenlerine müjdeli haberi verdi. Eşinin iki aylık hamile olduğunu duyuran İlker Aksum, yeni projelerinden de müjdeler verdi.

Yayınlanma:
İlker Aksum'dan babalık müjdesi! 52 yaşında baba oluyor

Ekranların sevilen isimlerinden 52 yaşındaki İlker Aksum, haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile hayatını birleştirmişti. Ünlü oyuncu, sevenlerini mutlu edecek bir haber verdi.

ilker.jpeg

Aksum, bir alışveriş merkezinde Snob Magazin ekibine yakalandı ve mutlulukla paylaştığı haberi duyurdu. "Evlilik harika gidiyor. Dördüncü ayımızı doldurduk. Herkese evliliği tavsiye ediyorum. 52 yaşındayım. Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" diyen Aksum, bu mutlu süreci heyecanla beklediğini belirtti.

AKSUM PROJESİNİ DUYURDU

Geçmişte "Çarli", "20 Dakika", "Mutlu Aile Defteri", "Hedefim Sensin", "Ramo" ve "Müjdemi İsterim" gibi birçok projede başarılı performans sergileyen İlker Aksum, yeni projelerle dolu bir yıla hazırlanıyor. "Seneye hem film hem dizi var. Ortalığı kasıp kavuracağım" sözleriyle, heyecan verici projelerle sevenlerini selamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet