İrem Derici: 3 Gün Sonra Yine Aşık Olurum Kimseye Hesap Vermem!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki muhteşem konserinin yanı sıra kişisel hayatına özgür bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Yayınlanma:
İrem Derici: 3 Gün Sonra Yine Aşık Olurum Kimseye Hesap Vermem!

Kendi değerlerine sadık kalan Derici, ilişkilerindeki özgürlüğünü savunuyor. 3 milyon TL'lik görkemli şovu ile de büyük ilgi çekiyor.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir konser verdi. Sahne performansı için oldukça cömert davrandığını ifade eden Derici, bazı samimi açıklamalarda bulundu.

Üç milyon TL'ye mal olan bu dev konserde, İrem Derici 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçıdan oluşan büyük ekibiyle sahne aldı. Konser, 150 kişilik bir ekibin emeğiyle gerçekleşti ve Marakeş, Amsterdam, İstanbul ve New York temalı dört farklı bölümden oluşuyordu. Özel dekorlar, muhteşem kostümler, LED ekranlar ve ışık gösterileri, izleyicilere eşsiz bir görsel şölen sunarak geceyi unutulmaz kıldı.

iremderici.webp

Yatırımları Hakkında Konuştu…

İrem Derici, bu muazzam prodüksiyona yaptığı yatırımı şu sözlerle açıkladı: "Cimriliği hiç sevmiyorum. Bir LED ekran veya iki kostüm beni kesinlikle tatmin etmez. Yıllardır kazanmış olduğum parayı şovlarıma ve kliplerime yatırıyorum. Kendime karşı çok cömertim, arkadaşlarıma ise zaman zaman büyük hediyeler alırım. Kendime lüks harcamalar yapmaktan hoşlanmam."

İlişkileri Hakkında ki Sorulara Bakın Nasıl Bir Cevap Verdi…

Sahne öncesi basın mensuplarından gelen sorular arasında İrem Derici'nin kişisel ilişkileri de yer aldı. "Neden bu kadar sık sevgili değiştiriyorsunuz?" sorusu üzerine Derici, biraz rahatsız görünerek şunları söyledi: "Bugün, sahne şovumun 3 milyon TL değerindeki büyüsüne odaklanmalıyız. Kişisel ilişkilerimde yaşadığım değişiklikler, beni tanımlamamalı. Herkes kendi yaşamına yönelmeli, çünkü 3 gün sonra tekrar âşık olabilirim ve bu konuda kimseye hesap verme niyetim yok."

İrem Derici, yakın zamanda 8 aylık ilişkisi sona eren sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılmıştı. Kendisinin ilişki hayatına olan bu özgür yaklaşımıyla da dikkat çeken Derici, sanat kariyerinin yanı sıra kişisel hayatında da kendi kurallarını belirlemeyi sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet