İrem Derici Tek Başına Tatil Keyfini Yaşarken Takipçilerinden Yorum Yağdı!

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından İrem Derici, son dönemde özel hayatıyla sıkça magazin gündemine gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
İrem Derici Tek Başına Tatil Keyfini Yaşarken Takipçilerinden Yorum Yağdı!

Geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandıran İrem Derici, İspanya'da tek başına tatil yapma kararı aldı. Ancak bu kararının yanı sıra yalnız seyahatinin getirdiği zorluklardan da bahsetti. İşte detaylar…

Büyük Aşkın Sonu Geldi!

İrem Derici, kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ancak ilişkileri sona erdi ve İrem Derici bu ayrılığı şu sözlerle duyurdu: "Son günlerde basında dolaşan haberlere açıklık getirmek istiyorum; ilişkimiz sona erdi. Atakan'la geçirdiğimiz 8 ay harika bir deneyimdi ve hala onu dünyanın en değerli insanı olarak görüyorum. Ancak son dönemde yoğun iş temposuyla karşı karşıyaydık ve bu yüzden birbirimize yeterince zaman ayıramaz hale geldik. Bu nedenle, ilişkimizin mantıklı bir şekilde sonlandırılması gerektiğine karar verdik. Amacımız, birbirimize zarar vermemek ve ileride daha fazla incinmemekti. Atakan'a, hayatımda hiç tatmadığım bir sevgiyi yaşattığı için minnettarım. Onun iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağımı unutmasını istemem. Kendisi, tanıdığım en nazik ve saygılı insanlardan biri. Bu nedenle, medyanın konuya komplo teorileriyle yaklaşmamasını rica ediyorum."

6507ea63ae0a8f1a54ccb226.webp

Tek Başına Tatil Macerası

Ayrılığın ardından İrem Derici, kız arkadaşlarıyla birlikte soluğu Çeşme'de aldı. Ancak son olarak rotasını İspanya'ya çeviren ünlü şarkıcı, tatil fotoğraflarını 8.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı. Tek başına seyahat etmenin bazı zorluklarını da paylaşan İrem Derici, özellikle fotoğraf çektirmenin zorluğuna dikkat çekti: "Tek başına tatil yapmanın zorlu yanlarından biri de fotoğraf çektirmek, inanın. Telefonumu başkasına vermek istesem de çekinirim, çünkü Barcelona gibi bir yerde gerçekten dehşet bir hırsızlık olayları var. Her an her şeyinizi kaybedebilirsiniz. Bu güzellikleri paylaşamamak gerçekten üzücü...."

Takipçilerden Yorum Yağdı

Ünlü şarkıcının bu açıklaması, takipçilerinden çeşitli yorumlara neden oldu. Kimileri İrem Derici'nin eski sevgilisi Atakan'dan ayrılmasaydı bu zorlukları yaşamayacağını belirtirken, kimileri ise kendilerini işe almasını önerdi. Ayrıca bazı takipçiler, bir selfie çubuğunun işi çözebileceğini dile getirdi.

İrem Derici'nin tatil macerası ve yaşadığı bu eğlenceli anlar, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Şarkıcının özel hayatı ve seyahatleri, magazin dünyasının yakından takip ettiği konular arasında olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet