İrem Sak'ın Denizde Yakalanan Romantik Anları! Kendisinden 11 Yaş Daha Genç Sevgilisi Furkan Korkmaz İle Aşk Dolu Anlar!

Bir süreliğine televizyon ekranlarından uzak kalan başarılı oyuncu İrem Sak, basketbol dünyasının sevilen ismi Furkan Korkmaz ile yepyeni bir aşka yelken açmıştı.

Yayınlanma:
İrem Sak'ın Denizde Yakalanan Romantik Anları! Kendisinden 11 Yaş Daha Genç Sevgilisi Furkan Korkmaz İle Aşk Dolu Anlar!

İkili, ilişkilerini medyanın gözünden uzak bir şekilde yaşama kararı almıştı. Ancak son zamanlarda ünlü çift, aşk dolu anlarıyla Çeşme sahillerinde yakalandı. Romantik anların tadını denizde çıkaran Sak ve sevgilisi Korkmaz, birbirleri ile sarmaş dolaş bir şekilde aşk dolu anlar yaşadılar.

İrem Sak ile genç basketbolcu Furkan Korkmaz'ın aşk dolu tatili, dikkatleri üzerine çekti. Hem denizin serin sularında hem de sahilin sakin atmosferinde geçen romantik anlar, ikilinin mutlu bir birliktelik yaşadığının göstergesi oldu. İrem Sak ve onun 11 yaş genç sevgilisi Furkan Korkmaz'ın bu tatil anları, medyanın ve hayranların ilgi odağı oldu.

Ünlü Çiftin Görüntüleri Büyük İlgi Gördü

İki yıl önce bir araya gelen İrem Sak ve basketbolcu Furkan Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir Çeşme tatili yapmaya karar verdiler. Magazin muhabirlerinin dikkatini çeken İrem Sak, erkek arkadaşıyla birlikte plajda fotoğraf vermek istemedi. Bunun yerine deniz kenarında vakit geçirmeyi seçti.

bgnqi9ad40k1kadp-ixa6g.webp

Görünüşe göre gazetecilerin uzaklaştığını düşünen ikili, yaklaşık 2 saat sonra denize girmeye karar verdiler. İrem Sak ve yanındaki arkadaşlar, denizden çıkmak üzere olan erkek arkadaşlarıyla plajda buluştu. Bu sırada Furkan Korkmaz, İrem Sak'a sarılarak sevgilisine aşk dolu öpücükler kondurdu. Ünlü oyuncu ise ara ara etrafa bakarak gazeteci olup olmadığını kontrol ederken, beraberindeki arkadaş grubuyla birlikte suyun içinde top oynama kararı aldı. Bir süre sonra gazetecilerin kendilerini izlediğini fark eden İrem Sak, sevgilisi ve arkadaşları ile sudan çıkmama kararı aldı ve bir süre daha denizin içinde kaldılar.

İrem Sak ve ünlü basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz, güzel anlar yaşarken, bu görüntüleri görenler ise ikilinin ardındaki yaş farkını yeniden gündeme taşıdılar. Ünlü ve güzel oyuncu İrem Sak ile sevgilisi Furkan Korkmaz arasında tam 11 yaş fark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet