Kaan Urgancıoğlu’nun Sürprizleri Bitmiyor! Şimdi De Baba Olacağı Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve sevgilisi Burcu Denizer, bu yıl Haziran ayında gözlerden uzak ve ani bir şekilde dünya evine girmişti.

Yayınlanma:
Kaan Urgancıoğlu’nun Sürprizleri Bitmiyor! Şimdi De Baba Olacağı Ortaya Çıktı!

Sessiz sedasız gerçekleşen bu özel nikah töreni pek çok kişiyi şaşırmıştı. Ancak şimdi ikilinin hayatında yaşanan yeni gelişme, pek çok kişiyi bir kez daha şaşırtmış oldu.

Kaan Urgancıoğlu’nun baba olma heyecanı yaşadığına dair paylaşımlar gündeme geldi. İkilinin mutlu birlikteliği, şimdi bebekleriyle daha da anlam kazanacak gibi görünüyor. Kaan Urgancıoğlu'nun bu yeni döneme adım atması, hem hayranlarını hem de sevenlerini sevindirirken, çiftin beraberliklerini taçlandıran yeni bir aşama olarak değerlendiriliyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çifti, özel hayatlarını koruma altına alma konusundaki kararlılıklarıyla tanınıyor. Bu sebeple, evlilikleri gibi bebek haberini de sessiz sedasız beklemiş olmaları, çiftin medya ve kamuoyu baskısından uzak durma isteğini yansıtıyor. Ancak Denizer’in sosyal medya paylaşımı ile doğacak bebek haberi hızla yayılmış oldu.

“Bizim İçin De Ani Oldu”

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Yargı'nın dikkat çeken başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, yaz aylarında gizlice dünya evine girdi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz Haziran ayında yakın bir arkadaşının düğünü için Atina'ya seyahat ettiğinde, sevgilisi Burcu Denizer ile romantik bir sürprize imza attı. İkilinin sessiz sedasız gerçekleştirdiği evlilikleri, sade bir nikah töreniyle taçlandı.

Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarını sevindiren çift, mutlu bir haberle daha gündeme geldi. Burcu Denizer, karnı burnunda bir fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşarak bebek beklediklerini duyurdu. Atina'da gizlice nikah masasına oturan çiftin, şimdi de bebek haberleriyle sevinçleri tavan yaptı.

Denizer, Instagram hesabında köpeğiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşmıştı. Bu fotoğrafta asıl dikkat çeken şey ise büyüyen karnı olmuştu. Bu fotoğrafla birlikte, çiftin bebek beklediği de ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu ise Temmuz ayında yaptığı açıklamada, evliliklerinin aniden gerçekleştiğini ve aileleri dahil sürpriz bir nikahla mutluluğa adım attıklarını belirtmişti. Evliliğin kendi ailesi için de sürpriz olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, aileden onay alında nikahlandıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet