Kanal D'nin Heyecanla Beklenen Dizisi "Yargı" Üçüncü Sezon İle Geri Dönüyor

Kanal D'nin iddialı yapımı "Yargı," Ay Yapım imzası taşıyan üçüncü sezonuyla bu akşam ekranlara dönüyor.

Yayınlanma:
Kanal D'nin Heyecanla Beklenen Dizisi "Yargı" Üçüncü Sezon İle Geri Dönüyor

İki sezon boyunca hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada büyük bir ilgiyle izlenen "Yargı," yeni sezonla birlikte hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Diziye dair efsane oyuncu kadrosundan çarpıcı açıklamalar geldi.

Pınar Deniz: "Heyecan Dolu Bir Sezon Bizi Bekliyor"

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, yeni sezon hakkında şunları söyledi: "Yaz boyu Sema Ergenekon acaba nasıl bir hikaye kuracak merakı içindeydik. Geldiği gibi hemen bir nefeste okudum ve gerçekten çok etkilendim. Heyecan dolu bir sezon bizi bekliyor."

Kaan Urgancıoğlu: "Sema Yine Ters Köşeleri Yaparak Yanıltmadı Bizi"

Kaan Urgancıoğlu ise şu ifadeleri kullandı: "Sema hanım yine ters köşeleriyle yanıltmadı bizi."

Zeyno Eracar (Gül): "Kıymetli Bir Projede Yer Almanın Gururunu Taşıyoruz"

Zeyno Eracar, projede bulunmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken şu sözleri ekledi: "Hepimiz için büyük bir onur, izleyicilerin tutkuyla bağlandığı, zekice yazılan, ustalıkla çekilen ve kurgulanan bu değerli projenin içinde yer almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Her an her şeyi yapmamız mümkün olmasa da, bu projenin bir parçası olmak bizim için büyük bir ayrıcalık."

Uğur Polat (Yekta): "Seyirci Çok Şaşıracak, Hikaye Yeniden Başlıyor"

Uğur Polat, dizinin yeni sezonunu şu sözlerle değerlendirdi: "Seyirci çok şaşıracak. Hikaye yeniden başlıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor."

Zeynep Atılgan (Parla): "Senaryo Her Anıyla Beni Şaşırttı"

Zeynep Atılgan (Parla), deneyimlerini şu sözlerle dile getirdi: "Her sahne benim için bir ilaç gibiydi, her set günü terapi niteliğindeydi. Üçüncü sezon senaryosunu okurken, her sayfada ayrı bir şaşkınlık yaşadım. Sanki bildiğimiz 'Yargı' dizisinden çok farklı, adeta paralel bir evrende geçen bir 'Yargı' gibi hissettim. Parla karakteri için nelerin beklediğini tahmin etmek imkansız!"

Arda Anarat (Çınar): "Daha Akıllı, Mantıklı Hareket Eden Birisi"

Arda Anarat, karakteri Çınar hakkında şunları söyledi: "Bu sezon daha da iyi olacağız. Hikayemiz 2. sezona göre ileri bir zaman diliminde geçiyor. Bütün karakterler büyüdü ve değişti. Çınar artık daha akıllı ve mantıklı hareket eden birisi."

Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin): "Herkesin Beklediğine Değecek Bir Sezon"

Pınar Çağlar Gençtürk, Aylin karakterine dair şunları söyledi: "Genelde Aylin’e kızdılar. Aylin çok acı çekmiş bir karakter. İlk sezona başlıyor gibiyiz. Herkesin beklediğine değecek bir sezon."

Hüseyin Avni Danyal (Metin Amir): "Sema Ergenekon ve Yönetmen Ali Bilgin Bu Proje İçin Değerli Bir Kazanç"

Hüseyin Avni Danyal, projenin yönetmeni Ali Bilgin ve senaristi Sema Ergenekon hakkında şunları paylaştı: "Genç yeteneklerin yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı bu projede, Sema Ergenekon ve yönetmenimiz Ali Bilgin gibi tecrübeli isimlerle çalışmak büyük bir şanstı. Bu, projemizin en değerli katkılarından biriydi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet