Kenan Doğulu sonunda müjdeyi verdi! 15 senedir bunu hayal ediyordu

Kenan doğulu, Cumhuriyet'in 100. yıldönümüne özel marş yazdığını açıklayarak müjdeli haberi hayranlarına duyurdu.

Yayınlanma:
Kenan Doğulu sonunda müjdeyi verdi! 15 senedir bunu hayal ediyordu

2014 yılından bu yana Beren Saat ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, müjdeli haberi resmen duyurdu. Ünlü sanatçının müjdeli haberi hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu Beren Saat ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Cumhuriyet'in 100. yıldönümü nedeniyle marş yazdığını açıklayarak müjdeli haberi resmen duyurdu.

Fatih Altaylı'nın konuğu olan Kenan Doğulu, Cumhuriyet'in 100. yıldönümü için yazdığı marşı 27 Ekim'de yayınlayacağını, 29 Ekim'de ise İzmir'de seslendireceğini söyledi.

10-15 senedir böyle bir çalışma yapmayı düşündüğünü açıklayan Kenan Doğulu, "Bir sabah uyandığımda şarkının melodisi ve sözleri aklıma geldi. Bunu hayal ediyordum" dedi.

Yazdığı marşın geleceğe yönelik bir marş olduğunu belirten Doğulu, 100. yıl marşı hakkında şunları söyledi:

"Marş, 'Merhaba güzellikler yurdu' şeklinde başlıyor. Daha önceki marşlar geçmişe yönelikti. Bu geleceğe yönelik. Sözlerin tamamı bana ait. Umuda yazılmış bir şarkı. Gençler başarılı anneler huzurlu olmalı. Önümüzdeki 100 yılı konuşalım istedim. İlk defa 29 Ekim'de söyleyeceğiz. 27 Ekim'de yayınlanacak. İnşallah bir aksilik olmaz. Çok kalabalık olması beklenen bir konser. Ücretsiz ve halka açık. Süper geçeceğini şimdiden söyleyeyim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet