Krizi Geride Bırakan Neslihan Atagül'den Soğuk Hava Etkisi! Kadir Doğulu'yla Boşanacak Derken...

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, evliliklerinde yaşadıkları kriz ve ihanet iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde yer aldı.

Yayınlanma:
Krizi Geride Bırakan Neslihan Atagül'den Soğuk Hava Etkisi! Kadir Doğulu'yla Boşanacak Derken...

Ancak sessizliklerini koruduktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladılar. İlişkilerindeki gelişmeleri ve paylaşımlarını takip eden medya ve takipçileri, çiftin krizi geride bırakıp bırakamayacaklarını merakla bekliyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin evliliklerinde yaşadıkları kriz ve ihanet iddiaları magazin gündemini uzun süre meşgul etti. Ancak son dönemde sessizliklerini koruyan çift, sosyal medya paylaşımlarıyla tekrar dikkat çekmeye başladı. İşte yaşanan gelişmelerin detayları….

İhanet İddiaları ve Sessizlik

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 7 yıllık evliliklerinde geçtiğimiz aylarda yaşadıkları krizle gündeme gelmişti. Kadir Doğulu'nun bir mekanda başka bir kadınla yakınlaşmasıyla çıkan ihanet iddiaları, çiftin boşanacakları konuşmalarına neden olmuştu. Ancak çift, bu iddialara karşı sessizliklerini koruyarak birlikte bir yol çizmeye karar verdiler.

Bakü Gezisi ve El Ele Poz

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, ihanet iddialarının ortaya atıldığı dönemde Bakü'ye birlikte gitmişlerdi. Bu gezi sırasında çektikleri el ele pozlarla ilişkilerinin hala devam ettiğini gösterdiler. Bakü gezisiyle birlikte çift, medyaya verdikleri birlik mesajlarıyla gündemin odak noktası olmuştu.

Sosyal Medya Paylaşımıyla Yeniden Gündemde

Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Atagül, hırka ve terlik giydiği bir fotoğrafını paylaşarak "Neslihan'ın hayatına kış geldi bile" notunu düştü. Bu paylaşım, takipçileri tarafından dikkatle incelendi ve yorumlarla karşılandı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin ilişkisi, medya ve takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. İkinci bir şans verdikleri ilişkilerinde nasıl bir yol izleyecekleri ve krizi geride bırakıp bırakamayacakları merakla bekleniyor.

İddialar Yalanlandı!

Ünlü çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, yaşadıkları kriz ve ihanet iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. Ancak çift, sessizliklerini korurken, Neslihan Atagül'ün katıldığı bir etkinlikte giydiği sırt dekolteli elbise ile dikkatleri üzerine çekti. Atagül, çıkan haberlere yanıt vererek, "Yazılanlar, çizilenler doğru değil. Biz gayet iyiyiz. Keyfimiz yerinde" demişti. Bu açıklama, çiftin ilişkilerini sürdürdüklerini gösterdi. İkinci bir şansa sahip olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, krizi atlatarak birlikte yollarına devam etmeye karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet