Masterchef Allstar’da Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Allstar yemek yarışmasının son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Masterchef Allstar’da Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu

Yarışmacılar, kaptanlar tarafından belirlenen kırmızı ve mavi takımlar halinde mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu. Mavi takım, başarılı performansıyla dokunulmazlığı elde etti ve bu sayede eleme adayı olmaktan kurtuldu.

Ancak, kırmızı takımın üyeleri için mücadele devam etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım üyeleri, bireysel dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya bir yarışa girdi. Yemeklerini en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacılardan biri olan Tolga, bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi oldu.

MasterChef Allstar, bu sezon ünlü isimlerden oluşan deneyimli yarışmacılarıyla ve zorlu yemek mücadeleleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Her hafta merakla beklenen eleme geceleri ve dokunulmazlık oyunlarıyla yarışmacılar kendilerini kanıtlamak için büyük bir çaba gösteriyorlar.

Eleme Potasının Son Adayları Tanya Ve Mert Oldu

Gecenin sonunda eleme adayları belirlendi ve Tanya ile Mert, bu haftanın eleme potasına giren isimler oldu. MasterChef Allstar'da heyecan dolu anlar ve lezzet dolu yemekler devam ediyor. Yarışmacılar, ustaların gözünde şampiyon olabilmek için yeteneklerini sergilemeye ve yaratıcılıklarını ortaya koymaya devam edecekler. Haftanın devamında izleyiciler, heyecanla yeni bölümleri ve yarışmanın ilerleyişini takip edecekler.

MasterChef Allstar yarışmasında haftanın devamında, eleme adayları olan Tanya ve Mert için büyük bir mücadele yaşandı. Yarışmacılar, ustalara ve kendi yeteneklerine güvenerek lezzetli yemekler hazırlamak için çaba gösterdiler. Ustaların değerlendirmesi sonucunda, Tanya ve Mert'in yemekleri arasından en düşük puan alan yarışmacı belirlendi ve elenme potasındaki yerini aldı. Bu kritik anların ardından, yapılan hesaplamalarla bir yarışmacı daha haftanın son eleme adayı olarak açıklandı.

Eleme potasındaki yarışmacılar, şeflerin ve izleyicilerin takdirini kazanabilmek için yaratıcı ve lezzetli yemekler pişirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Her bir yarışmacının bir sonraki turda kalabilmek için tüm yeteneklerini sergilemek ve rakiplerini geride bırakmak için mücadele edeceği bir eleme gecesi bekliyor. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde, izleyiciler yeni yemek zorlukları, sürprizler ve lezzet dolu anlarla birlikte MasterChef Allstar heyecanını doyasıya yaşamaya devam edecekler. Yarışmacılar, ustaların değerli tavsiyelerini dinleyerek kendilerini geliştirecek ve bir adım daha yaklaşmak için yarışacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet