Metin Akpınar evlilik dışı ikiz kızlarından sadece birini nüfusuna aldı!

Ünlü oyuncu Metin Akpınar son dönemlerde evlilik dışı ilişkisinden olan ikiz kızları haberleriyle gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada ikiz kızlarından birini nüfusuna aldığını söyledi, diğer kızını ise kabul etmeme nedeni herkesi şok etti.

Yayınlanma:
Metin Akpınar evlilik dışı ikiz kızlarından sadece birini nüfusuna aldı!

Ünlü Yeşilçam ve Türk tiyatrosu sanatçısı Metin Akpınar, son dönemde özel hayatındaki karmaşık olaylarla gündemden düşmüyor.

Antalya'da yaşayan bir kadından evlilik dışı ikiz kızları olduğu haberi, Metin Akpınar'ın yaşamını oldukça etkiliyor. Uzunca bir süredir sessiz kalan ikiz kızları, özellikle Duygu Nebioğlu, babalarının kendilerini yıllarca oyaladığını ve babalık davası açtığını iddia etti.

DAVA AÇAN KIZINDAN İNTİKAM ALDI, NÜFUSUNA ALMADI

6527d9f4a4686022b4af46f8.webp

Metin Akpınar, ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu'nun babalık davası açması ve bu konuda medya ile paylaşımlarda bulunmasına karşılık ilginç bir hamlede bulundu. Akpınar, diğer ikiz olan Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna aldı. Sevgi Nebioğlu, evli ve iki çocuk annesi bir öğretmen olarak hayatını sürdürüyordu.

MİRASINA ORTAK ETTİ

Bu gelişmeyle Metin Akpınar, torunlarının annesi olan Sevgi Nebioğlu'nu mirasına ortak etmiş oldu.

Duygu Nebioğlu'nun babalık davasını kazandığı ve kesinleşmesini beklediği belirtiliyor. Ancak Duygu, Metin Akpınar'ın soyadını almayacağını açıklamıştı. Bu karmaşık aile ilişkileri ve yasal durumlar hala devam ediyor.

652981b1e14f2adf329cebe0.webp

METİN AKPINAR'IN OĞLU İDDİALARINA YANIT

Ayrıca Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir oğlu olduğu iddiaları da gündemi meşgul ediyor. Ancak Akpınar, bu iddialara sert bir yanıt verdi ve yakın çevresine böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet