Metin Akpınar'ın yasak ilişkisinden olan ikiz kızlarından Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu!

Geçtiğimiz günlerde Metin Akpınar yasak ilişkisinden olan ikiz kızlarıyla gündeme gelmişti. Akpınar'ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu biyolojik babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Duygu Nebioğlu'nun ardından kiz kardeşi Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu.

Yayınlanma:
Metin Akpınar'ın yasak ilişkisinden olan ikiz kızlarından Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu!

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar'ın yıllar önce yaşadığı yasak ilişkiden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu'nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu. Öz babası Akpınar'ı hedef alan Katkıcı, canlı yayında duygu dolu açıklamalara imza attı.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı magazin programına katılarak canlı yayında babasını hedef almıştı. Duygu Nebioğlu'nun ardından bu kez de ikizi Sevgi Katkıcı, sessizliğini bozdu. Usta sanatçının öz kızı canlı yayında duygu dolu açıklamalara imza atarak gözyaşlarına hakim olamadı.

"METİN BEY İNKÂR ETSE DE BİR SÜRE BİYOLOJİK ANNEMİZLE GÖRÜŞTÜ"

Ankara Masası'sından Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Sevgi Katkıcı, canlı yayında gözyaşlarına boğularak "Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar dedim. İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana 'Ben senin annenim' dedi. 'Hayır sen benim annem değilsin' cevabını verdim. 'Neden bıraktın dedim?' ve hiçbir açıklama yapmadı. Metin Bey'e de sordum, 'Bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız' dedim. Metin Bey inkâr etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü" dedi.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLERDİM"

Metin Akpınar'ın henüz kendisiyle iletişime geçmediğini açıklayan Sevgi Katkıcı, "Önce bunu görüp yaşamak lazım. Kendisi hâlâ bizimle iletişime geçmediyse kabul edememiştir. Baba gibi davranamadı. Ben ondan hemen telefon beklerdim. Hâlâ aramadı. Sessizliğini koruyor. Çok üzücü. Özür dilemesini beklerdim" dedi.

Katkıcı ayrıca, Akpınar'ı düğününe çağırdığını ancak Akpınar'ın düğününe gelmediğini ve torunlarına dahi vakit ayırmadığını söyledi.

Metin Akpınar'ın yaptığı açıklamaya da tepki gösteren Sevgi Katkıcı, "Metin Bey'in açıklamasındaki 'Böyle bir anlamsız olay' ifadesi çok kırıcı. Ve bunu bir baba söylüyor. Çok acı verici bir olay. Bu açıklamanın bir kağıda dökülmesini beklemezdim. Bizim gibi açık yüreklilikle konuşmasını beklerdim" diyen Katkıcı, "3-4 defa kulaklarımdan ameliyat geçirdim. İşitme kaybı yaşadım. Sonra dünyanın en güzel insanları karşımıza çıktı. Çok vicdanlı insanlar. Bizi hiç bırakmadılar. Annemler çocuk başvurusunda bulunduklarında iki kız çocuğu var demişler, hangisini almak istersiniz demişler. Babam ikiz kardeşler, et tırnaktan ayrılmaz, biz ikisinin de anne-babası olacağız demişler" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet